Forum » Loža » Alcater One touch 990
Alcater One touch 990
Quantum ::
Iščem, baterijo za omenjeni mobilni telefon. Kje bi jo lahko dobil? gledam po spletu in ni nič kaj pametnega. hvala!
ps. popravek ALCATEL!
ps. popravek ALCATEL!
- spremenil: Quantum ()
andyrozman ::
Jaz sem si za moj 997D naročil baterijo na Amazonu... Problem pri Alcatelu je to, da jih je zelo malo v Sloveniji in zaradi tega težje dobiš material... Jaz sem 997D kupil, ker sem pac rabil telefon za 2 kartici, pa glede na ceno sem dobil kar soliden aparat (175 EUR v Avstriji), s solidnim procesorjem, velikim ekranom...
Drugače pa poglej na bolhi in poišči firme, ki prodajajo nove baterije, mislim, da je kar enih par tam...
Lp
Andy
Drugače pa poglej na bolhi in poišči firme, ki prodajajo nove baterije, mislim, da je kar enih par tam...
Lp
Andy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi touch telefon za očetaOddelek: Mobilne tehnologije | 2508 (2233) | MaCoFaCo |
» | Kateri telefon si trenutno lastite (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7800 (6245) | lvlOne |
» | Alcatel OT-990Oddelek: Mobilne tehnologije | 2625 (824) | m0LN4r |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30262 (24425) | leiito |
» | Trije telefoni katerga kupit?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4348 (3258) | hojnikb |