» »

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)

««
61 / 91
»»

vrunc ::

vrunc je izjavil:

Mi lahko kdo razloži, če sem uspešno opravil transakcijo?

ernest1A ::

vrunc je izjavil:

Pa vendar v denarnici še nimam EOS kovancev, nekaj piše o dodatni registraciji ključa pred kupovanjem eos kovancev......

Jaz sem uporabil myetherwallet, po njihovih navodilih in je bilo vse čisto preprosto.

Tudi sam sem to uporabil, kdaj so se ti kovanci pokazali v denarnici?

lambda ::

Poklicat morate claimAll() na contract. Če boste do časa imate več sreče kot pameti.

Mi je uspelo, kovanci so v denarnici :)

hamez66 ::

Kok si pa plačal za njih?

nurmaln ::

LTC se je končno zbudil. Kdo ve če je kak poseben razlog?
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

nurmaln je izjavil:

LTC se je končno zbudil. Kdo ve če je kak poseben razlog?

Charlie Lee je bil za vikend na Kitajskem in imel nek govor ter se dobil z nekaterimi pomembneži.

hamez66 je izjavil:

Za cca 200 eur sem dobil 45 eos

vrunc je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Za cca 200 eur sem dobil 45 eos

Aha. Torej malo manj kot 5$ na EOS. Istočasno se je dalo kupovati EOS po 0.01275 eth oz okoli 3.5$. Če boste v prihodnje vlagali v EOS preko njihove dnevne ponudbe, je treba vzeti v zakup način distribucije. Danes ste recimo tisti, ki ste kupovali na tak način, na slabšem.

Kako je z generacijo ključa, ki ga je potrebno opraviti. Sam sem jih naprimer kupil in si jih prenesel na račun...je to vse ali kot pišejo je potrebno še potrditi svoj "ključ", da so potem veljavni?!

Poglej v myetherwallet, če imaš tokene na svojem naslovu. Ne vem, o kakšni generaciji ključa govoriš, ker nisem sodeloval v EOS icotu, ga pa zdaj kupujem po exchangih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

ALTCoinWolf ::

Kje pa je razlog za tak naval na EOS?
TenX komentar : EOS is just a whitepaper atm, nothing has actually been done, it'll take years for EOS to actually produce something usable.

sarma832 ::

Zgleda da sem živel v zmoti, nevem zakaj sem mislil da bo avgusta split ;(

A se ve, kdaj bo potem segwit uveljvaljen/kdaj bo fork,..?

Baja ::

gre za user activated soft fork (bip148), ki bi naceloma moral iti skozi brez problema. google is your friend.

nekaj teh bipov je ze bilo in mislim da bomo BP preziveli tudi tega.

po domače, bitcoin ma update gumb

Ajnstajn` ::

sarma832 je izjavil:

Zgleda da sem živel v zmoti, nevem zakaj sem mislil da bo avgusta split ;(

A se ve, kdaj bo potem segwit uveljvaljen/kdaj bo fork,..?

tudi meni je blo sumljivo, zakaj si mislil da bo split avgusta... ravno nasprotno. Mislim da je včeraj lih bila izdana beta koda za segwit2x, alpha pa laufa že 10 dni.
//

Zgodovina sprememb…

hamez66 je izjavil:

Poglej v myetherwallet, če imaš tokene na svojem naslovu. Ne vem, o kakšni generaciji ključa govoriš, ker nisem sodeloval v EOS icotu, ga pa zdaj kupujem po exchangih.

jaz pa imam občutek da bo padel... prej ali slej bo boljša priložnost v naslednjih dneh(tednih?). Če bo na koncu dneva investanih manj kot 6200 ETH, ga boš dobil po boljši ceni od ico phase 1 faze, ki je bla nekje pri 0.9$.
//

Saj segwit2x ni enako, kot BiP148, UASF itd. Ali pač?

Kolikor je meni znano, je segwit2x kitajski predlog, ki zahteva hard fork, saj zahteva povečavo bloka.

Naj obrazloži tisti, ki to spremlja in se na to zastopi. Meni pač ni nič jasno :D

Ajnstajn` je izjavil:

hamez66 je izjavil:

jaz pa imam občutek da bo padel... prej ali slej bo boljša priložnost v naslednjih dneh(tednih?). Če bo na koncu dneva investanih manj kot 6200 ETH, ga boš dobil po boljši ceni od ico phase 1 faze, ki je bla nekje pri 0.9$.

Ne kupujem ga zato, da bi ga prav dolgo držal. :) Ga kupujem in prodajam, ker so visoki spreadi in visoka volatilnost.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Mislim da segwit ne bi potreboval hard forka, povečanje blokov pa, zato fork mislim da bo, kdaj pa nevem.

Prav tako Bitcoin Unlimited mislim da imajo namen oktobra forkat, samo kako bo to potekalo, mi ni jasno in tudi z googlom ne najdem jasnega odgovora.

Samo pač ker sem mislil da bo fork avgusta, je bil to nek deadline da bo takrat crashalo, glede na to da ne bo, pa nimam pojma kako bo seda 8-O8-O8-O

random;
takole pa šefe Ethereuma sledi modi :))

Evo en članek, ki ga je priporočal kolega:

https://bitcoinmagazine.com/articles/co...

Carpus ::

Lp vsem skupaj....ker sem ralativni zacetnik, bi vas ki ste zame profersorji vprasal sledece...kaj menite o adzcoinu? Ali se vam zdi da je v njem perspektiva?
Hvala za odgovor

Tody ::

Hehe ena zgodbica če bo komu koristila.

Nakažem 500 eur preko NLB (prej sem nakazoval preko NKBM) in denarja ni. NLB da izpisek da je ona to poslala. OK vrjamem... Čakam in čakam in pol pišem na support. Support odgovori v 2 urah kar je bilo kar vav... Na transakciji ni bilo zdraven kraken.com in zato niso vedel da je moj račun... Zdaj jaz sem jim skopiral tist njihov ID iz mojega potrdila in tam je bil. Očitno banka, ni spravila tega naprej...

Tipo reče, da mi lahko dajo to na račun, če se potrdim za level 3 ( nisem presegel limitov), kar začnem delat in potem piše da se morem slikat z osebno, na roke napisat listek kjer bo datum in napisat neki da je kraken digitalna platforma neki neki...

Ker se mi tega res ne da delat in levela 3 ne rabim, rečem naj mi naredijo refund, ki je bila tudi opcija, čez dva dni dobim odgovor da mi bodo denar nakazali nazaj. Super ga bomo pa za kaj drugega porabili.

Min še dva dni in tipo spet piše da so našel mojo transakcijo da je manjkal kraken.com in da so mi moj kraken račun obogatil za 500 eur :)

Zdaj samo še čakam da mi vrnejo 500 eur na banko pa je to ena boljših transakciji ki sem jih naredil :D

Sepravi potencialno je lahko split ze 1. avgusta.

No potem bi vseeno lahko bila prava zmeda glede tega, bi morda bilo vseeno bolj pametno prodati, nevem... No, ce moji coini doesezejo pump prodam :D

Mato989 ::

sarma832 je izjavil:

Sepravi potencialno je lahko split ze 1. avgusta.

No potem bi vseeno lahko bila prava zmeda glede tega, bi morda bilo vseeno bolj pametno prodati, nevem... No, ce moji coini doesezejo pump prodam :D

Tu je zdaj res zanimivo za dogodke tega poletja... bi se strinjal s tabo če imaš na btcju danes soliden profit... drugače bi se znalo počakat in špekulirat če pride do splita in dobiš x2 btcjev oz. če uspe zadeva bi znalo iti v nebo :)

Tudi jaz tuhtam sicer da bi prodal in opazoval od daleč...

sumi666 ::

Nobenega splita BTC ja ne bo 1 avgusta ...
http://www.altcointoday.com/segwit2x-co...

BTCja nima, samo če gre BTC dol gre tudi vse ostalo ponavadi

sarma832 je izjavil:

BTCja nima, samo če gre BTC dol gre tudi vse ostalo ponavadi

Večina običajno ja, ampak važna so razmerja :) Tam jaz služim, sicer malo po malo ampak se da... je pa dosti dela in časa...

sumi666 je izjavil:

Na kakšen način tvoj link dokazuje, da ne bo splita?

https://medium.com/@jimmysong/segwit2x-...

Hard fork = split, saj bosta iz enega nastala dva chaina. Ta, ki je zdaj aktiven, in novi, segwit2x chain.

hamez66 je izjavil:

sumi666 je izjavil:

Na kakšen način tvoj link dokazuje, da ne bo splita?

https://medium.com/@jimmysong/segwit2x-...

Hard fork = split, saj bosta iz enega nastala dva chaina. Ta, ki je zdaj aktiven, in novi, segwit2x chain.

razlika je, na kakšen način bo seveda hard fork...če bo hard fork od Emergent Consensus, ki ni podprt od comunitya ampak samo od par zanesenjakov in nekaj velikih mining poolov, bi to bila štala, če pa bo hard fork od segwit2x, ki je pa precej dobro sprejet od comunitya, core devov in tudi mining poolov, bo pa to seveda dvignilo ceno. Fora je da določeni mining pooli podpirajo oboje Emergent Consensus in segwit2x, zato ima tudi Emergent Consensus neko podporo, sicer pa moje osebno mennje je da bo segwit2x sel skozi in bo jesen taka kot je bila vedno v crypto :)
//

Zgodovina sprememb…

Aha, lepo. No tega nisem vedel. Jeseni bo verjetno res vse po starem, zna biti pa poletje toliko bolj dramatično z veliko nihanji. No, saj to je to, kar meni paše. :D

Carpus ::

Lepo pozdravljeni...se enkrat se obracam na vas kaj menite o projektu adzbuzz in o kriptovaluti adzcoin??
Lp

amacar ::

Ni videti kakšne perspektive.

dreta ::

LTC divja. Me ima da bi jih pretopil v Antshares.
Kaksni pomisleki?

dreta je izjavil:

LTC divja. Me ima da bi jih pretopil v Antshares.
Kaksni pomisleki?

Ja, padci bodo to poletje zagotovo še, dvomim da bo dosegel 60 USD pred naslednjim padcem. jaz sem jih prodal na 44,9€ na bitstampu

kiFni ::

sivistol je izjavil:

kiFni je izjavil:

DBIX je ornk na pohodu. Arabci hočejo svojo pametno platformo. Upam da vsaj 20$ do konca leta.

centralizirano, to nebo nihče uporabljal, , za hiter profit sicer dobro ampak nima prihodnosti

Mal sem se zmotu. do konca leta 200. je že čez 40$... upam da ste kej nabavl.

cungalungaa ::

Kje lahko kupim DBIX?

Zgodovina sprememb…

cungalungaa je izjavil:

Kje lahko kupim DBIX?

livecoin.net

Marat ::

Split oz. hard fork Bitcoina bo 3 mesece po aktivaciji Segwita. Segwit se aktivira v začetku avgusta, torej pričakujte split v začetku novembra.

Split je že vkodiran v kodo: https://github.com/btc1/bitcoin/pull/50. Kdor bo imel inštalirano to verzijo bitcoin walleta (btc1) namesto original verzije (bitcoin-core), bo od novembra naprej na "segwit2x" forku, torej na ločenem blockchainu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Marat ()

DeeJay ::

Če kdo ve celoten postopek kako imet pol kovance na obeh chainih, bi prosil za step by step razlago. Seveda dam za pivo ali dve :)

DeeJay je izjavil:

Če kdo ve celoten postopek kako imet pol kovance na obeh chainih, bi prosil za step by step razlago. Seveda dam za pivo ali dve :)

Če imaš Bitcoine pred forkom in jih imaš shranjene v svoji denarnici (to pomeni da imaš svoj private key in nimaš coinov na borzi), potem ti ni treba storiti nič. Coine boš imel na obeh blockchainih.

Step-by-step:
1. Na borzi kupiš Bitcoine
2. Na Bitaddress.org si generiraš private key ter address: https://www.bitaddress.org (varno si shraniš oba)
3. Na ta novo generiran address si nakažeš coine iz borze
4. Novembra si kupiš kokice in pivo, se zlekneš na kavč in gledaš če bo konc kripto sveta al pa ne :D

DeeJay ::

Aja tolk simple... ker vem da so ble neke procedure pri ETH/ETC forku, da si mel pol kovance na obeh chainih.

kiFni je izjavil:

cungalungaa je izjavil:

Kje lahko kupim DBIX?

livecoin.net

Koliko časa traja da se potrdi transakcija? Čakam že 3 ure, pa je še vedno "pending"...

K0l1br1 ::

Meni je danes trajalo celo popoldne, da je malo btcjav prišlo k njim. Na srečo, ker je cena padla..

Kakšna pa je razlika med DBIC in DBIX? Trenutno imam nekaj DBIX, vidim pa da DBIC tudi pridno raste...

N0t0ri0us ::

po mesecu in pol so mi na krakenu danes končno potrdili tier 2 :))

Dbic je ostanek dbix-a. Imeli so swap. Nekatere menjalnice kot je yobit nikoli ne delistajo coinov. Dbic je dead coin, nima developerja. Jst se ga ne bi dotikal..

Mani ::

Trenutna XRP Ripple cena: 0.00009658 BTC = 0.25$

Boljsi poznavalci kaj se vam zdi? A bo cena se padla ali je dober cas za nakup?
Pomagajmo si med samo :)
KUCOIN Exchange: https://www.kucoin.com/#/?r=1bf2f
BINANCE Exchange: https://www.binance.com/?ref=16629068

Tody ::

Malce sem zmeden, na ICONOMI se za posvečene zdaj da trgovat, torej vsi ki smo bili zdraven pri ICO-tu. Ampak tam kupuješ ICX in ne ICN. Kaj je razlika? Zdaj sem si nakazal bitcoine gor ker sem mislil da je bolj ugoden tečaj kot pri krakenu samo zdaj ugotavljam da je to drug coin? Exchange rate: 0.000486 BTC/ICNX

_Dormage_ ::

Tody je izjavil:

Malce sem zmeden, na ICONOMI se za posvečene zdaj da trgovat, torej vsi ki smo bili zdraven pri ICO-tu. Ampak tam kupuješ ICX in ne ICN. Kaj je razlika? Zdaj sem si nakazal bitcoine gor ker sem mislil da je bolj ugoden tečaj kot pri krakenu samo zdaj ugotavljam da je to drug coin? Exchange rate: 0.000486 BTC/ICNX

Si sodeloval v ICO in nisi prebral kaj kupuješ?
ICN je delež podjetja ICONOMI. Ko se bogati firma se višja vrednost ICN-jev.(platforma še ni live)
ICNX je investicijski sklad. Kupiš ICNX coin in zaupaš ICONOMI-ju, da bo tvoj denar na pameten način razporedilo med ostale kriptovalute.
Če naredijo dobiček, si prilastijo 3%, ostalo dobiš ti kot lastnik.
««
61 / 91
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kripto začetek (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
13532268 (14416) Mato989
»

Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
14863527 (50641) PrihajaNodi

Več podobnih tem