» »

Adapter velikosti iz CR3032 na CR2032

Adapter velikosti iz CR3032 na CR2032

RejZoR ::

Mal iz firbca me zanima če se kje da dobit že narejen adapter v katerega bi vstavil baterijo CR2032, da bi iz nje dobil CR3032? Debeline in voltaža sta enaki, razlika je samo v premeru. In seveda kapaciteti, ki je pri CR2032 praktično polovična. Ampak tle je catch, CR2032 lahko dobim praktično za drobiž oz. v vsaki trgovini, CR3032 pa je zelo neobičajna dimenzija, ki je draga pa še težko se jo dobi. Bi pač bolj pogosto menjal, pa bi nakoncu prišel čez ceneje z manj zajebavanja.

Kakšna ideja? Mal sem že iskal, pa mi ni uspelo nič najti. Bi najraje že narejeno zadevo, če pa ne bo drugače pa bom probal sam naredit neki.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Maestral ::

Adapterjev najbrž ni (vsaj meni ni poznano)... Za kakšno aplikacijo pa sploh gre? Pc CMOS, kakšna druga stvar? lp

P.S: Saj bi lahko vstavil direktno baterijo 2032 v ležišče 3032 (nekateri "holderji" to dopuščajo - pazi le, da ne narediš kratkega stika (bat.leži ekscentrično..)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Maestral ()

RejZoR ::

Za tole:
http://www.crazywatches.pl/phosphor-app...

Če ne drugega bi pa potem ročno izdelal nek plastični distančnik, da bi baterijo tiščal na kontakt al pa neki. Sam tisto bi pa moral prej vidit kako točno je narejeno not.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupujete gumbne baterije (npr CR2032)

Oddelek: Kaj kupiti
437720 (2213) clancy
»

Adapter za 20 V da od sebe 21.5 V

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
162114 (1732) Stari maček
»

pritrditev žice na gumbno baterijo

Oddelek: Pomoč in nasveti
161553 (1117) Barbarpapa2
»

baterije na mrazu