Forum » Omrežja in internet » Uvrstitev prenovljene spletne strani na googlu
Uvrstitev prenovljene spletne strani na googlu

BlueXX ::
Pozdravljeni,
Pravkar si prenavljam spletno stran ki so mi jo postavili v htmlju (je stara že nekaj let) in jo postavljam sedaj v wordpressu. Stran ima glede na naš željen iskan atribut prvo mesto na googlu. Sedaj pa me zanima če bom spletno stran v wordpressu postavil na isto domeno in pod home page title prekopiral isti iz htmlja kot je sedaj in seo oz. site description prav tako (sedaj je dolg okoli 70 znakov) ali bo stran ostala na istem mestu v googlu?
Pravkar si prenavljam spletno stran ki so mi jo postavili v htmlju (je stara že nekaj let) in jo postavljam sedaj v wordpressu. Stran ima glede na naš željen iskan atribut prvo mesto na googlu. Sedaj pa me zanima če bom spletno stran v wordpressu postavil na isto domeno in pod home page title prekopiral isti iz htmlja kot je sedaj in seo oz. site description prav tako (sedaj je dolg okoli 70 znakov) ali bo stran ostala na istem mestu v googlu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno gostovanje za spletno stran z bazo oglasov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2694 (2196) | Netrunner |
» | Hitrost spletne strani Localhost vs. WebOddelek: Izdelava spletišč | 2503 (1233) | Netrunner |
» | Opcije izdelave spletne strani za podjetje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18151 (14628) | BigWhale |
» | TabelaOddelek: Programiranje | 1112 (878) | veso266 |