» »

Katero tablico: samsung,ipad 3, nexus

Katero tablico: samsung,ipad 3, nexus

drejc87 ::

Živjo,

Odločam se za nakup tablice samsunga galaxy. Izbiram med galaxy 2, galaxy 3 in pa note 8010. Pomembno mi je, da ima 10. 1" ekran, za telefonijo je ne bom rabil.

Kaj priporočate glede na to, da je na bolhi galaxy tab 2 cca. 170€, tab 3 cca. 250€ in note je tudi nekje 250€ (malo več)?

Ali je boljša izbira ipad 3 ali pa nexus, vem da ipad ne podpira flasha in ima mnogo manj aplikacij?

Je razlika med modeli precejšnja... Tablica se bo uporabljala za kakšen film in splet?!


Hvala in lp!

Thunder wave ::

iPad, da ima mnogo manj aplikacij? Haha, ta je pa dobra. Je pa res, da ne podpira flasha, ceprav se je meni osebno redkokdaj zgodilo, da bi mi res prav prisel.
Drugace pa pri izbiri glej, da ima tablica cim boljsi ekran ( galaxy taba imata oba slabega) in dobro softwarsko podporo. Tu zmagata iPad in Nexus 10, zdaj edino kateri OS preferiras in kaksen je tvoj proracun.

Yossarian ::

iPad ali Nexus - sam imam Nexusa 10 in nimam kaj reči; prednost pred ostalimi Android tablicami je ne samo odlična konfiguracija, temveč tudi to, da takoj dobiš vse nadgradnje Androida.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

GabrieLeo ::

Pri ipadu boš moral malo okoli ovinka speljati sistem da boš lahko gor predvajal filme, ki jih boš gor naložil. Ena aplikacija pa malo tutorialov na youtubu in se boš takoj naučil. Potem načeloma ni problema niti pri podnapisih niti pri predvajanju. Prednost samsunga in Nexusa je to da ima android. To pomeni flash, izi nalaganje filmov na tablico itd... Če pa iščeš rabljene tablice je edina vidna razlika med iPadom 3 in 2 samo ekran. Tako da bi raje izbral dvojko. http://2ndhandmonster.com/ tole prečekiraj, če iščeš TOVARNIŠKO obnovljene iPade, ki so garantirano ohranjeni.

Sicer pa sem sam lastnik android tablice in na splošno sem kar precej zadovoljen kar se tiče filmov ker jih res samo fliknem na tablic in je. Če imam probleme s podnapisi jih pobrskam kar na tablici in zdaunloudam. Sicer pa nisem ravno navdušen kar se tiče tekočega delovanja. Kmalu se sistem zapaca ali kakrokoli začne kmalu na trenutke štekati, se ustavljati po nepotrebnem itd

medenko ::

kupi samsung v tandemu s kolegom/sorodnikom ker dobiš tab3 8'' za 50% ceneje......

Zheegec ::

samo on bi rad tekoče delovanje in dober ekran...

AvtoR ::

Moj glas gre Nexus 10. Trenutno ga ima Telekom v akciji če podaljšaš naročnino SiOL za 2 leti.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IOS ali Android na tablici?

Oddelek: Pomoč in nasveti
192773 (2126) matobeli
»

Najboljša Android tablica?

Oddelek: Kaj kupiti
115259 (4663) lemperor
»

tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13119445 (14877) Vkun
»

Katero tablico? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11025025 (21063) abyssus

Več podobnih tem