Forum » Omrežja in internet » DNS problem
DNS problem
NejcZ ::
Zdravo,
mam naslov brez www ki dela normalno, ko pa mu dam zraven www pa mrkne. Naredil sem (žekrnekaj ur nazaj) CNAME zapis za naslov z www, pa zaenkrat ni pomagalo. Včeraj sem naredil A zapis za domeno na IP, kar sem šele potem videl da nebo štimalo, tako da sedaj domena z www kaže na Domenco.
Mi lahko nekdo potrdi da so sedaj vnosi pravilni in samo čakamo da se zadeve osvežijo?
Tnx..
mam naslov brez www ki dela normalno, ko pa mu dam zraven www pa mrkne. Naredil sem (žekrnekaj ur nazaj) CNAME zapis za naslov z www, pa zaenkrat ni pomagalo. Včeraj sem naredil A zapis za domeno na IP, kar sem šele potem videl da nebo štimalo, tako da sedaj domena z www kaže na Domenco.
Mi lahko nekdo potrdi da so sedaj vnosi pravilni in samo čakamo da se zadeve osvežijo?
Tnx..
- spremenil: NejcZ ()
NejcZ ::
Nimam aliasa v .htacess
Sem probal dodat pa me muči DocumentRoot.. sem probal public mapo pa negre skozi. Niti nevem če lahko to štimam prek htacessa in ne direkt v conf, kar pa logično nemorem :)
Sem probal dodat pa me muči DocumentRoot.. sem probal public mapo pa negre skozi. Niti nevem če lahko to štimam prek htacessa in ne direkt v conf, kar pa logično nemorem :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NejcZ ()
jl ::
Da ne odpiran nove teme, ali morda kdo ve, kako v dns vpisati A record, kjer bi bil wildcard na poljubnem mestu, primer:
foo12.bar*.domena.si IN A 1.1.1.1
foo13.bar*.domena.si IN A 2.2.2.2
V kolikor vpišem v tej obliki, potem * ne uporabi kot wildcard, apmak kot znak.
Hvala in lp
foo12.bar*.domena.si IN A 1.1.1.1
foo13.bar*.domena.si IN A 2.2.2.2
V kolikor vpišem v tej obliki, potem * ne uporabi kot wildcard, apmak kot znak.
Hvala in lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jl ()
čuhalev ::
Bom vpisal kar v to temo. Pripetilo se mi je, da:
* nslookup za domeno vrne IP
* ping tega IP deluje
* ping domene, spletna stran na domeni v FF pa ne
Windows 7.
* nslookup za domeno vrne IP
* ping tega IP deluje
* ping domene, spletna stran na domeni v FF pa ne
Windows 7.
crniangeo ::
Imas ddwrt na routerju?
probaj ipconfig /flushdns
Zapri ff
zazeni ff poskusi ponovno
Ce imas ddwrt na routerju restartaj router
ne vem vec na pamet komande za restart dns client servisa na dd wrtju
probaj ipconfig /flushdns
Zapri ff
zazeni ff poskusi ponovno
Ce imas ddwrt na routerju restartaj router
ne vem vec na pamet komande za restart dns client servisa na dd wrtju
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E-pošta in drugo gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3652 (3231) | Jerry000 |
» | Zamenjava ISP-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5423 (4600) | NeMeTko |
» | preusmeritev mailaOddelek: Izdelava spletišč | 2129 (1643) | Ice-Heki |
» | windows server 2003 DNS za routerjemOddelek: Operacijski sistemi | 1627 (1524) | Mythos |
» | Vpis DNS strežnika v vrhnji DNSOddelek: Omrežja in internet | 8960 (7451) | kronik |