Forum » Mobilne tehnologije » Cheaper&More
Cheaper&More
IL_DIAVOLO ::
Zdravo
Sem v dilemi pri tem načinu spletnega kupovanja...kupujem telefon motorolo moto g 16 GB. V sloveniji ni možno dobit.
OPo registraciji sem izbral opcijo e-naročilo, izpolnil obrazec, opisal izdelek, jim dal link do izdelka. Nato sem pa dobil mail, kjer sem dobil ponudbo od telefona moto g 8 GB. WTF? Zakaj oni meni ponujajo 8 GB verzijo, če jaz hočem 16 GB verzijo.
Kaj zdaj? Nič ne povejo, kako naprej
Ima kdo izkušnje s tem?
Sem v dilemi pri tem načinu spletnega kupovanja...kupujem telefon motorolo moto g 16 GB. V sloveniji ni možno dobit.
OPo registraciji sem izbral opcijo e-naročilo, izpolnil obrazec, opisal izdelek, jim dal link do izdelka. Nato sem pa dobil mail, kjer sem dobil ponudbo od telefona moto g 8 GB. WTF? Zakaj oni meni ponujajo 8 GB verzijo, če jaz hočem 16 GB verzijo.
Kaj zdaj? Nič ne povejo, kako naprej
Ima kdo izkušnje s tem?
goodrich ::
Sem hotel, pa sem v službi pozabil. Zdaj pa je verjetno prepozno. Če so mu poslali, lahko pove.
IL_DIAVOLO ::
Pač sem vprašal, če morda ve kdo, kako poteka nakup
Cena je 99 funtov v trgovini tesco.
Cena je 99 funtov v trgovini tesco.
Saj zanima me, koliko stane če ti oni naročijo - če sem prav razumel si dobil ponudbo.
Sicer je ponudba itak potekla.
Sam sem hotel naročiti s svojo kartico, pa nisem mogel sprovesti naročila (predvidevam, da zaradi naslova).
Sicer je ponudba itak potekla.
Sam sem hotel naročiti s svojo kartico, pa nisem mogel sprovesti naročila (predvidevam, da zaradi naslova).
Preko Tesco direct - torej preko neta si lahko naročil (še popust je bil s kodo 89 funtov).
fopi ::
zgleda da je cena cca 13 EUR za moto g 16gb, torej ce kupiš sam + 13 eur da ti pošljejo v SLO.
pa lahko v tesco kupujes brez njihove kartice?
Kako zanesljiva pa je ta stran cheaper&more?
pa lahko v tesco kupujes brez njihove kartice?
Kako zanesljiva pa je ta stran cheaper&more?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fopi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto G (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 164785 (55331) | c00L3r |
» | Motorola Moto G 2015 - 3. gen. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23362 (12102) | jacksy |
» | Nexus 5x - kje najceneje?Oddelek: Kaj kupiti | 2168 (1450) | laguna1 |
» | Telefon do 200€.Oddelek: Mobilne tehnologije | 3741 (2430) | skyline |
» | kje kupiti motorola moto g?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2236 (2120) | bart111 |