Forum » Programska oprema » Milkdrop za AIMP ?
Milkdrop za AIMP ?
Unknown_001 ::
Zanima me, če obstaja Milkdrop vizualizator za muziko v AIMP, lahko tudi foobar 2000 sam raje za prvega. Winamp sem v celoti zamenjal, ker mi kvaliteta predvajanega zvoka ni všeč in ima porazen Equalizator.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
echo ::
Kva - kvaliteta predvajanega zvoka?
Ne mi rečt, da eden najbolj priljubljenih predvajalnikov glasbenih datotek ne uspe 100% odpakirati glasbene datoteke.
Milkdrop je zakon, sploh za elektronsko muziko: rovastar fractaldrop serija.
Ne mi rečt, da eden najbolj priljubljenih predvajalnikov glasbenih datotek ne uspe 100% odpakirati glasbene datoteke.
Milkdrop je zakon, sploh za elektronsko muziko: rovastar fractaldrop serija.
hojnikb ::
ja s tole kvaliteto si ga res biksno... če je mp3 oz. katerkol kodek pravilno implementiran, potem nebi smel bit razlik med predvajalniki.
#brezpodpisa
popster ::
eno podvprašanje:dela milkdrop na keterem od linux predvajalnikov?sem ze pogledal, zgleda da je v clementine predvajalniku integriran nek projectM, ki je Milkdrop klon.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Unknown_001 ::
ja s tole kvaliteto si ga res biksno... če je mp3 oz. katerkol kodek pravilno implementiran, potem nebi smel bit razlik med predvajalniki.
Maybe yes, maybe not. Pri nekaterih komadih, ki imajo zelo glasne ritmične odseke, se pojavi WOB WOB efekt, ki je zelo moteč. Pol sam zvok ki ga zvočniki predvajajo je čisto osnoven, z precej šuma. Mogoče sem edini, ki imam s tem probleme, ker je kar dost surovo predvajanje za moja ušesa, al se mi pa samo zdi Pa ne bi se rad o tem kregal.
Še enkrat, a se da dobit Milkdrop za AIMP ? Če ne to, pa vsaj kaj podobnega?
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 23693 (5988) | zavajon |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27351 (18328) | Hayabusa |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4046 (3492) | Davidenko |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4372 (2761) | kapca81 |
» | winamp&...Oddelek: Zvok in slika | 647 (527) | Kaiser |