Forum » Strojna oprema » Hightech Information System RADEON 9000 PRO 64 MB
Hightech Information System RADEON 9000 PRO 64 MB
willson ::
lp!
Ali kdo poseduje le-to kartico in kaksne so kaj izkusnje???
To doticno kartico sem kupil pri JAEtu in z 3.0 driverji mi zadeva po nekaj casa zacne "packati" po ekranu - razne navpicne crte - miljon crt v miljontih barvah ...
Ko sem pa nalozil najnovejse driverje pa je v spilih mal bols sam v WINXP mi pa se vedno packa - je sicer mal bols sam to ni to....
Ali je mozno da je zanic RAM ali kaj podobnega...
P.S.: pc mi deluje normalno z GeForcom3 ti200
Ali kdo poseduje le-to kartico in kaksne so kaj izkusnje???
To doticno kartico sem kupil pri JAEtu in z 3.0 driverji mi zadeva po nekaj casa zacne "packati" po ekranu - razne navpicne crte - miljon crt v miljontih barvah ...
Ko sem pa nalozil najnovejse driverje pa je v spilih mal bols sam v WINXP mi pa se vedno packa - je sicer mal bols sam to ni to....
Ali je mozno da je zanic RAM ali kaj podobnega...
P.S.: pc mi deluje normalno z GeForcom3 ti200
PassTrough ::
Sem imel čisto enake probleme - ista karta - ista štacuna - toda pred 14 dnevi sem jo nesu nazaj in vzel 9100, ja ja rami se pregrevajo HighTech SUCKS !!!
Nes jo nazaj in Mtjaž ti jo bo brez besed zamenjal, ker že ve kje zajec tiči!
lp Primož
Nes jo nazaj in Mtjaž ti jo bo brez besed zamenjal, ker že ve kje zajec tiči!
lp Primož
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izboljšava subwooferjaOddelek: Zvok in slika | 1365 (1128) | z3ro |
» | Kateri CPU kuler za Phenoma II?Oddelek: Kaj kupiti | 1798 (1149) | Mitja358 |
» | Program za razbremenitev sistema?Oddelek: Programska oprema | 1231 (1111) | mkonci |
» | merjenje obratovOddelek: Programiranje | 1693 (1485) | neoto |
» | Kak dobra pesem od offspring al pa od scooterja, Ve kdoOddelek: Loža | 1308 (1046) | Dami |