Forum » Mobilne tehnologije » Pozabljeno geslo Android
Pozabljeno geslo Android
Sakew ::
Živjo,
Imam en kar precej velik problem. Torej, moja punca je spremenila geslo na Android telefonu in ga pozabila. Po 5 napačnih poskusih naj bi telefon odprl možnost, da se logiraš z Google računom. Ta možnost se ne odpre, predvidevam, da zaradi tega ker telefon ni povezan na internet. Poskusil sem tudi že z Android Device Managerjem. Problem je isti(ni povezave). Ker je telefon zaklenjen seveda ne morem vklopit prenosa podatkov.
Ima kdo kakšno idejo ali je imel podobno izkušnjo?
Hvala za odgovore
Lp
Imam en kar precej velik problem. Torej, moja punca je spremenila geslo na Android telefonu in ga pozabila. Po 5 napačnih poskusih naj bi telefon odprl možnost, da se logiraš z Google računom. Ta možnost se ne odpre, predvidevam, da zaradi tega ker telefon ni povezan na internet. Poskusil sem tudi že z Android Device Managerjem. Problem je isti(ni povezave). Ker je telefon zaklenjen seveda ne morem vklopit prenosa podatkov.
Ima kdo kakšno idejo ali je imel podobno izkušnjo?
Hvala za odgovore
Lp
BladE_ ::
Geslo, moraš "zajebati" več kot petkrat in potem ti ponudi tudi odgovor na vprašanje... Recimo "Kraj rojstva?", če to ne gre imaš pa post nad mano...
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB Klikin (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44757 (8464) | Machete |
» | odklepanje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 16208 (4945) | Technics111 |
» | Nokia izdala posodobitev Black LumiaOddelek: Novice / Windows Mobile | 9910 (6398) | rok_p |
» | Sistem PARKIRIŠČE! (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11454 (9519) | gapic_8 |
» | Android market pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 3858 (3375) | Jst |