» »

Priporoceno pismo carinskega urada

Priporoceno pismo carinskega urada

psychoshorty ::

Pozdrav,

prisel pred kratkim domov in me je pricakal moder odrezek o prispelem priporocenem pismu carinskega urada celje. Ker me daje firbec (res nimam blage predstave, kaj bi to lahko bilo) - mogoce kdo ve kaj bi to lahko bilo? Na odrezku pise, da me caka pismo s oznako RO xxxxx-xxx-x-SI, st dokumenta DT (to je verjetno davcna tajnost) DT xxxx-xxxxxx/xxxx-x.

Grem jutri prevzet, ampak pac, firbec.

Hvala za info.

Psy

arnecan1 ::

psychoshorty je izjavil:

Pozdrav,

prisel pred kratkim domov in me je pricakal moder odrezek o prispelem priporocenem pismu carinskega urada celje. Ker me daje firbec (res nimam blage predstave, kaj bi to lahko bilo) - mogoce kdo ve kaj bi to lahko bilo? Na odrezku pise, da me caka pismo s oznako RO xxxxx-xxx-x-SI, st dokumenta DT (to je verjetno davcna tajnost) DT xxxx-xxxxxx/xxxx-x.

Grem jutri prevzet, ampak pac, firbec.

Hvala za info.

Psy

Verjetno kazen za prekršek.:8)

Pa napiši, kaj si v resnici dobil. Pač firbec.;)

Tilen ::

Carina sedaj sodeluje z DURS. Okraj ni pomemben. Jaz sem v Maribor dobil iz Murske Sobote.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

mailer ::

Če si namesto dizla tankal cviček in so te dobili tudi kazen pošljejo.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

arnecan1 ::

Tilen je izjavil:

Carina sedaj sodeluje z DURS. Okraj ni pomemben. Jaz sem v Maribor dobil iz Murske Sobote.

Carina sodeluje z DURS pri pregledih prekrrškarjev in davčnih neplačnikov.

Drugače na carini pobirajo trošarine, del DDV-ja in npr. notranje preglede carine ter kurilno olje (v cisterni, oz. tanku;((). In ker so brez dela, so poherbali še izterjavo prekrškov in kazni od davkarije. Pri izterjavi prekrškov carina dela samostojno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Občina Gorenja vas ne dovoli odpadke sosednje občine

Oddelek: Loža
232116 (1275) Šimpanz
»

Pošta Slovenije

Oddelek: Loža
161740 (1361) Kleemen
»