Forum » Loža » Priporoceno pismo carinskega urada
Priporoceno pismo carinskega urada

psychoshorty ::
Pozdrav,
prisel pred kratkim domov in me je pricakal moder odrezek o prispelem priporocenem pismu carinskega urada celje. Ker me daje firbec (res nimam blage predstave, kaj bi to lahko bilo) - mogoce kdo ve kaj bi to lahko bilo? Na odrezku pise, da me caka pismo s oznako RO xxxxx-xxx-x-SI, st dokumenta DT (to je verjetno davcna tajnost) DT xxxx-xxxxxx/xxxx-x.
Grem jutri prevzet, ampak pac, firbec.
Hvala za info.
Psy
prisel pred kratkim domov in me je pricakal moder odrezek o prispelem priporocenem pismu carinskega urada celje. Ker me daje firbec (res nimam blage predstave, kaj bi to lahko bilo) - mogoce kdo ve kaj bi to lahko bilo? Na odrezku pise, da me caka pismo s oznako RO xxxxx-xxx-x-SI, st dokumenta DT (to je verjetno davcna tajnost) DT xxxx-xxxxxx/xxxx-x.
Hvala za info.
Psy
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()

arnecan1 ::
psychoshorty je izjavil:
Pozdrav,
Hvala za info.
Psy
Verjetno kazen za prekršek.

Pa napiši, kaj si v resnici dobil. Pač firbec.

Tilen ::
Carina sedaj sodeluje z DURS. Okraj ni pomemben. Jaz sem v Maribor dobil iz Murske Sobote.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

mailer ::
Če si namesto dizla tankal cviček in so te dobili tudi kazen pošljejo.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

arnecan1 ::
Carina sedaj sodeluje z DURS. Okraj ni pomemben. Jaz sem v Maribor dobil iz Murske Sobote.
Carina sodeluje z DURS pri pregledih prekrrškarjev in davčnih neplačnikov.
Drugače na carini pobirajo trošarine, del DDV-ja in npr. notranje preglede carine ter kurilno olje (v cisterni, oz. tanku

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Občina Gorenja vas ne dovoli odpadke sosednje občineOddelek: Loža | 2116 (1275) | Šimpanz |
» | Pošta SlovenijeOddelek: Loža | 1740 (1361) | Kleemen |
» | Pošiljanje po pošti, tip noce nakazila na TRROddelek: Pomoč in nasveti | 1833 (1748) | Furbo |
» | DARS ABC portal uporabnikovOddelek: Loža | 1756 (1290) | gig |