Forum » Igre » Težava pri NFS:HP2 z radonom 9100
Težava pri NFS:HP2 z radonom 9100
Pro2Type ::
Lep pozdrav vsem skupaj.
Ko igram igro NFS:HP2, mi po parih sekundah igre zmrzne PC (samo pri tej igri). Ko mi vrže nazaj v windowse, pa napiše da je vzrok za napako grafična kartica RADEON 9100, in njegovi driverji.
Ali mogoče ve kdo za kak dodatek, da bi mi ta igra delela?
Hvala!
Ko igram igro NFS:HP2, mi po parih sekundah igre zmrzne PC (samo pri tej igri). Ko mi vrže nazaj v windowse, pa napiše da je vzrok za napako grafična kartica RADEON 9100, in njegovi driverji.
Ali mogoče ve kdo za kak dodatek, da bi mi ta igra delela?
Hvala!
- premaknil: ToniT ()
boštjan ::
a lahko malo več poveš o sistemu.sam sem mel isti problem z radeonom 7000.pomagalo je da sem nove driverje naložo (takrat c3.1) in prešel iz sdr na ddr rame.mogoče bo pomagalo če znižaš AGP ageperture size v BIOSU.
flipflop ::
Details ne smeš imeti na maximum,ampak eno do dve črtici pod vrhom,pa bi moralo delat bp-
Han ::
Catalyst 3.1 gonilniki naj bi odpravili težavo tudi za max detajle. Naloži najnovejše v3.2, pa bi moralo delat ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati HD 4870 1 gb vs Nvidia GTX 260 core 216 896 mbOddelek: Kaj kupiti | 2532 (1724) | ABX |
» | Kateri "windows" na eno Full staro kišto ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2231 (1586) | __Devil__ |
» | Vaša mnenja o ATI Kantalyst (catalyst) gonilnikih (samo lastniki R300 čipov)Oddelek: Strojna oprema | 1704 (1123) | Mavrik |
» | Project IGI 2 problemOddelek: Igre | 1111 (903) | bostjan11s |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2342 (1908) | Damjan Jagar |