Forum » Loža » Kdo kaj služi z delnicami?
Kdo kaj služi z delnicami?
Temo vidijo: vsi
musicfreak ::
cel teden vse samo rdece, naj gre v kurac vse skupaj pa ta borza... potem pa mej lepe bozicne dneve
energetik ::
Dopoldne sem bil praktično na ATH s portfeljem, zdaj pogledam pa že 300 v minusu. WTF se to dogaja vsako popoldne?
vires in numeris
LeQuack ::
Dopoldne sem bil praktično na ATH s portfeljem, zdaj pogledam pa že 300 v minusu. WTF se to dogaja vsako popoldne?
Rešitev je da gledaš samo dopoldne. To bi bil moj nasvet.
Quack !
GupeM ::
Prodajaš dopoldne, kupuješ popoldne. Enostavno. Če vsak dan narediš samo 1 % plusa na ta način in odšteješ 25 % davka na dobiček, boš naredil skoraj 600% plusa na leto.
Machete ::
Rešitev je da gledaš samo dopoldne. To bi bil moj nasvet.
300k minusa se sliši veliko, ampak to je samo zdrava fluktuacija. Brez tega ne bi bilo trga.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
300k minusa se sliši veliko, ampak to je samo zdrava fluktuacija. Brez tega ne bi bilo trga.
To ti misliš. Nepremičnine v Sloveniji rastejo konstantno brez flaktuacij, pa je še vedno trg.
Quack !
Ja in kje ti vidiš flaktuacije? Jaz vidim samo graf navzgor. Ne oziraj se na cene novih nepremičnin, zato ker tam je malo prometa in zato je tak čuden graf. Torej očitno trg lahko deluje tudi če gre samo gor konstantno.
Quack !
Ok.