» »

Kdo kaj služi z delnicami?

Kdo kaj služi z delnicami?

Temo vidijo: vsi
««
308 / 308
»
»»

kow ::

Bolj je vprasanje kam se daje. Ce boste vsi dali v SBI, boste dobili najvecji baloncek vseh casov :)

delavec44 ::

LeQuack je izjavil:

V modernem času se to ne more vec zgoditi. Ce je kakšen padec je to kratkotrajen. Ne bo vec padcev ko so bili 2008 in podobno.

Mah daj no.

pujsekpepe ::

delavec44 je izjavil:

LeQuack je izjavil:

V modernem času se to ne more vec zgoditi. Ce je kakšen padec je to kratkotrajen. Ne bo vec padcev ko so bili 2008 in podobno.

Mah daj no.

Tkrt ko zacnejo to pisat se vn bezi. Vse u kes

Musashi ::

Posluste pujska. Ma tok izkusenj....v trolanju.

Hej v bulrunu btcja sm ornk skesirov. Zdj cakam s kesom. Sem eden tistih ki mu fiat stoji na banki pa mu inflacija je denar. Vmes pa prebiram tole temo.

Zgodovina sprememb…

Sej pravim, si povsem impartial bystander;)

delavec44 ::

Po tej logiki noben borzni analitik ne more biti impartial.

Musashi je izjavil:

Sej pravim, si povsem impartial bystander;)

S stranske črte je razgled najboljši, pa še likvidnost je takoj pri roki, če bo treba kupiti kakšen blesav 'dip ko boste vi krvavel

kow ::

Od tech podjetij se mi zdi META precej razsodno valuirana. Nekaj sem ze kupil in bom akumuliral pri vsakem padcu.

delavec44 je izjavil:

Po tej logiki noben borzni analitik ne more biti impartial.

;) a ti je kdo prodal da kakšen je? Sicer ne vem kaj ima to z nekom ki ni not in želi in čaka da pade da bi kupil...

gfus ::

jutri prodam amd in kupim nvidia. 5% je amd zrastel v enem dnevu, dobro je, še vedno 132x bolje kot sp500. zaenkrat moj programček deluje. saj sem naredil kar ene 20 verzij, preden sem bil zadovoljen.

ni balona. ai je tako koristen za ekonomijo, da bo zaradi ai ekonomija in z njo delnice rastlo 10 let non stop, prvih 5 let zaradi ai agentov, naslednjih 5 let zaradi robotov. jaz programiram z ai agenti letos ves čas in vidim, kako mi viša produktivnost. samo kupujte vse kar je povezano z AI. z bitcoinom pa previdno, denar se je preselil iz bitcoin v ai. tak je moj pogled na stvari, lahko, da se motim.

ocenjujejo, da bo AI povečal BDP za 10%. to pa poveča sp500 rast za 1,5%.

Malidelničar ::

Eno vprašanje za tiste, ki govorite o tajmingu - a ste ga dejansko v preteklosti zadeli, kar se tiče vrhov in dna?
Se pravi vrhovi: LJSE balon 2007/2008, zahodne delnice 2008, zlato 2026, Mag7 2025/2026?
In dno: U.S. equity marec 2009, LJSE 2009/2010, evrokriza oktober 2011 - junij 2012, "China scare" feb 2016, COVID crash konec marca 2020, Trump Tarrif Day crash april 2025?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
««
308 / 308
»
»»