☰

» »

RTV prispevek

RTV prispevek

Temo vidijo: vsi
««
122 / 123
»»

delavec44 ::

Tiger je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

POP TV ima sočenja o referendumih pripravljena korektno. V studijo povabijo dva leva in dva desna, voditelj pa korektno vodi soočenja. RTV pa povabi 15 levih in pet desnih, poleg tega pa še voditeljice pomagajo levi opciji. RTV prispevek je treba ukinit, definitivno.

A to, da ste desničarji sami krivi pa nisi pomislil. Ko govori desničar, bi moral na zaslonu biti napis:
"80% povedanega je laž. Dejstva raje preverite pri neodvisnih virih."

Kakšen procent bi dal pa pri levičarjih? 90%? Ugotovil si da politiki lažejo, čestitam. Zato pa ne gledamo kaj kdo govori ampak kaj kdo naredi.

floyd1 ::

BuDi79 je izjavil:

zavajon je izjavil:

FireSnake je izjavil:

- nora24 je desna greznica, ki se financira sama

Aja, sama se financira? :))
Ti je ne. To je glavna poanta. Vejetno ti tudi RTV plačuje mama, ampak ok. načeloma RTV plačujemo vsi, ki imamo električni priključek.

Nekateri smo celo dve položnici dobivali vsak mesec, pa klic tja ni pomagal. Menda sem bil sam kriv, ker nisem poročen. Dobro, da se otroci pišejo enako kot jaz, bi hitro 4 dobili.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: floyd1 ()

deco16 ::

No jaz kot novo vseljen jo še ne dobivam, sosed ki pa je prišel za mano je pa takoj ko je telekom vzel dobil pozdrav

BuDi79 ::

deco16 je izjavil:

No jaz kot novo vseljen jo še ne dobivam, sosed ki pa je prišel za mano je pa takoj ko je telekom vzel dobil pozdrav
Sigurno so zate ugotovili, da ne spremljaš orkestrov RTV, pevskega zbora pa ne kupuješ CDjev iz njihove založbe - kar se vse financira od lastnikov elektro priključkov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

Nam so prvič položnico poslali takoj, ko smo l.2013 tisto podrtijo od bajte kupili. Potem moraš inkviziciji dat izjavo, da tam še ne prebivaš in da na tvojem gradbišču pač ni TV ali radijskega sprejemnika. Sledilo je malo miru, pa ne dolgo.
Naslednje leto so začeli spet pošiljat položnice na gradbišče. Sem poklical in situacijo razložil, pa mora valjda spet vse pisno bit (raje pošljite priporočeno, bla, bla), jaz pa sem takrat res cele dneve na bajti delal in pozabil. Začnejo prihajat položnice, najprej na moje ime, pol zraven mojih še na ime moje drage. Klicarjenje, pregovarjanje, ... pisne izjave, budalaštine skratka.

OutOfTheBox ::

Potem moraš inkviziciji dat izjavo, da tam še ne prebivaš in da na tvojem gradbišču pač ni TV ali radijskega sprejemnika.

Cel čas gradnje si delal v tišini? :O

c23po ::

floyd1 je izjavil:

c23po je izjavil:

Uvodoma je ga. Jerajeva vse razložila. Na vprašanje, kako bo ukinitev prispevka izboljšala RTV je odgovorila, da RTV potrebujemo, vendar je nujno novinarje prisiliti, da upoštevajo zakon in poročajo nepristransko.

Torej, ta in vse bodoče vlade bodo dobile finančni vzvod za discipliniranje novinarjev. Spomnimo se, da je bivša Janševa vlada pripeljala STA na rob bankrota. Delovala je zakonito.

Jerajeva je včeraj veliko stvari omenila, za neko argumentacijo pa v tistih 40s itak ni bilo časa. Jaz ne trdim, da RTV nima levega "biasa". Karkoli je že pri nas levo in desno.
Bom kar na včerajšnjem primeru razložil: Npr. če bi včeraj voditelja prekinila človeka, ko je že tretjič zaporedoma razlagal, da bo družinam ostalo 14 EUR več, zame ne bi bil "levi bias" ampak neka zdrava pamet. Jaz sem ga razumel že prvič in ne, nismo vsi idioti. Si pa predstavljam, da bi nekateri tukaj takoj skočili v zrak. Bemtiš v vsaki debati tu je le še "levo in desno", zdrave pameti pa je očitno vedno manj.
Kordiševih izpadov pa sploh ni vredno komentirat in tu bi morala voditelja zagotovo biti bolj ostra.
Spomnimo se, da je bivša Janševa vlada pripeljala STA na rob bankrota. Delovala je zakonito.

8-O Sodišče je takrat ugotovilo, da je bila prekinitev financiranja nezakonita. Če se prav spomnim.

Gospa se je izognila odgovoru na korektno vprašanje levo pozicioniranega novinarja.
Lahko celo pustimo po strani politične posledice prevzema blagajne, odmislimo levi in desni bias ter ostanemo pri zdravi pameti: kje bodo vzeli, da bo družinam ostal tisti denar?
Računalniki nimajo spominov.

OutOfTheBox je izjavil:

Potem moraš inkviziciji dat izjavo, da tam še ne prebivaš in da na tvojem gradbišču pač ni TV ali radijskega sprejemnika.

Cel čas gradnje si delal v tišini? :O

MP3 iz Ipoda na MM50 Logitech zvočnik. Radia nisem imel tam.

c23po je izjavil:

floyd1 je izjavil:

c23po je izjavil:

Uvodoma je ga. Jerajeva vse razložila. Na vprašanje, kako bo ukinitev prispevka izboljšala RTV je odgovorila, da RTV potrebujemo, vendar je nujno novinarje prisiliti, da upoštevajo zakon in poročajo nepristransko.

Torej, ta in vse bodoče vlade bodo dobile finančni vzvod za discipliniranje novinarjev. Spomnimo se, da je bivša Janševa vlada pripeljala STA na rob bankrota. Delovala je zakonito.

Jerajeva je včeraj veliko stvari omenila, za neko argumentacijo pa v tistih 40s itak ni bilo časa. Jaz ne trdim, da RTV nima levega "biasa". Karkoli je že pri nas levo in desno.
Bom kar na včerajšnjem primeru razložil: Npr. če bi včeraj voditelja prekinila človeka, ko je že tretjič zaporedoma razlagal, da bo družinam ostalo 14 EUR več, zame ne bi bil "levi bias" ampak neka zdrava pamet. Jaz sem ga razumel že prvič in ne, nismo vsi idioti. Si pa predstavljam, da bi nekateri tukaj takoj skočili v zrak. Bemtiš v vsaki debati tu je le še "levo in desno", zdrave pameti pa je očitno vedno manj.
Kordiševih izpadov pa sploh ni vredno komentirat in tu bi morala voditelja zagotovo biti bolj ostra.
Spomnimo se, da je bivša Janševa vlada pripeljala STA na rob bankrota. Delovala je zakonito.

8-O Sodišče je takrat ugotovilo, da je bila prekinitev financiranja nezakonita. Če se prav spomnim.

Gospa se je izognila odgovoru na korektno vprašanje levo pozicioniranega novinarja.
Lahko celo pustimo po strani politične posledice prevzema blagajne, odmislimo levi in desni bias ter ostanemo pri zdravi pameti: kje bodo vzeli, da bo družinam ostal tisti denar?

Enako kot "podarjeni" turistični boni za časa covida. Cuknili so nam iz levega in dali v desni žep.

Zgodovina sprememb…

Smo vsaj kaj od plačanih davkov dobili nazaj in je šlo v domači turizem. Kaj smo pa 4 leta prejšnje vlade dobili od države razen višjih davkov in dodatnih obremenitev podjetij? Od kje je prišel denar za povišice in bozičnice v JU.

Cuknili so nam iz levega in dali v desni žep.
Torej, po zdravi pameti glasujmo za to, da nam namesto iz levega vzamejo iz desnega samo zato, da lahko prevzamejo blagajno?

delavec44 je izjavil:

Smo vsaj kaj od plačanih davkov dobili nazaj in je šlo v domači turizem. Kaj smo pa 4 leta prejšnje vlade dobili od države razen višjih davkov in dodatnih obremenitev podjetij? Od kje je prišel denar za povišice in bozičnice v JU.

Od davkov, torej od vseh: prebivalcev in podjetij, je šlo v domači turizem, torej privatnim podjetjem. Povišice in božičnice pa so vzeli delodajalcem (saj, oni so najbolj stokali) in dali folku.

gen Maister ::

lynxslo5 je izjavil:

Danes spet v studiju 5 desnih in 16 levih. Voditelja oddaje pa najbolje, da bi se kar vsedla med leve. RTV SLo je kot TV Beograd za časa Slobodana Miloševiča.

:)):)):))
NE! To se nam dogaja DANES in to v samostojni Republiki Sloveniji! :))

slika predreferendumskega dogodka na RTV Slovenija

Vsak, ki nima BRUNA v očesu, bi ga to zmotilo!!
To vse ima korenine v prejšnjem referendumu, ko je šlo za avtanazijo!!
In zdaj se te napake prenašajo naprej in naprej in naprej!!??
Jaz, mi smo temu v miloševicevih časi, kar malo v južnobratskem jeziku, da smo izvzeli deželico Butal in kjer so ljudje bolj papeski od Papeža, .... kar: ludi jebe zbunjenog!! :)):)):))

Kaj zdaj narediti!??
Jaz sem s tem opravil po svoje. Se distanciral in ne gledam več teh zadev.... Očitno je, da jim manjka nekaj koleščkov v glavi!! :))
Zdaj, če se ti temu ne moreš ogniti, potem imaš verjetno obsesivno kompulživno motnjo (mislim, da se tako reče - ali nekaj takega 8-)). Greš k psihiatru in ti napiše in predpiše farmacevtske učinkovine!! Ne vem pa, kakšne so čakalne vrste!? :|

Potem imaš tukaj še en kup drugih, tehničnih in drugačnih možnosti, da pelješ zadevo!
Če na mmc digitalček portalu na najdeš knjige pritožb ali el naslova, tel št Natalije Gorščak, ki bi ti lastrustno zagotovila, da je tudi to RTV; potem lahko oddaš pritožbo seveda VARUHU, čuvaju stražarju Gledalčevih in poslušalčevih pravic!! No, ta naslov pa lahko najdeš na mmc digitalčku! :)
Verjetno boš dobil generiran odgovor od UI itditd....
Imaš pa seveda tudi druge mižnosti! :D

Lahko opozoriš predsednico Republike Slovenije Natašo Pirc Mauser :)), ali morda še koga iz širšega strokovnega kroga in jih pobaraš, če se jim zdi taka obravnava in prikaz normalna ali je to res bolj iz humoreske Samo bedaki in konji ali kot se prevede; ludi jebe zbunjenog.
V mislih sem imel Marka Radosavljeviča in Sandro Bašič Hrvatin!?

Težko predlagati, katero pot izbrati... Verjetno se še težje odločiti...

Žal.
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko

c23po je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Od davkov, torej od vseh: prebivalcev in podjetij, je šlo v domači turizem, torej privatnim podjetjem. Povišice in božičnice pa so vzeli delodajalcem (saj, oni so najbolj stokali) in dali folku.

In kdo je delodajalec v JU kar sprašujem?

gen Maister je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Danes spet v studiju 5 desnih in 16 levih. Voditelja oddaje pa najbolje, da bi se kar vsedla med leve. RTV SLo je kot TV Beograd za časa Slobodana Miloševiča.

Vsak, ki nima BRUNA v očesu, bi ga to zmotilo!! ...

In vsak, ki bi poslušal samo nagovor voditelja oddaje bi razumel, zakaj je slika takšna kot je.

Pač, najlažje je: "Jaz nič ne razumem in me ni briga, vendar mislim ..."

roCkY ::

c23po je izjavil:

STA je sam sebe pripeljal na rob bankrota. Precej podobno kot RTV.

Sam sem pripravljen plačevat RTV brez dnevnoinformativnega programa. Sem pa za zakon zaradi praktično absolutne cenzure na MMC portalu.
Skratka dnevnoinformativni program strogo ločen. Naj ima svojo produkcijo in termine na RTV kanalih. Druga pravna družba plačana iz "vesolja" proračuna, ne iz mojega obdavčenega € na privat TRR.

Iz kje naj grejo pa odškodnine bivšim direktoricam?

c23po je izjavil:

gen Maister je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

In vsak, ki bi poslušal samo nagovor voditelja oddaje bi razumel, zakaj je slika takšna kot je.

V bivši državi je v politiki to šlo takole:

"Ja drugara nisam baš ništa razumeo, ali se sa njim potpuno slažem."
Za tiste, malo mlajše, še prevod:
Jaz tovariša nisem popolnoma nič razumel, se pa z njim popolnoma strinjam.

Torej - ali se časi enoumja vračajo?

c23po je izjavil:

Cuknili so nam iz levega in dali v desni žep.
Torej, po zdravi pameti glasujmo za to, da nam namesto iz levega vzamejo iz desnega samo zato, da lahko prevzamejo blagajno?

Narobe sva se razumela pri teh žepih :D "Levi in desni žep" je bilo mišljeno kot "vzeli so iz enega in ti potisnili v drugega".
Pravim točno to, da bomo v vsakem primeru RTV še vedno plačevali vsi mi. Ker proračuna ne polnita božiček ali dedek mraz. Le da bo po novem nekdo imel ob tem še vzvode moči nad novinarji.

Zgodovina sprememb…

otago ::

c23po je izjavil:

gen Maister je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Društva, organizacije, politične stranke so se lahko prijavile na oddajo - bil je razpis. Če je več levih zagovornikov, ki se želijo javno izpostaviti... Potem naj Janez, ki je zdaj na vladi angažira svoje pristaše, da se prijavijo. No, teh se je prijavilo za polovico levih.

Voditelji predreferendumskih oddaj bi lahko omejili čas teh, ki so ZA, 1 enoto, in vso to množico, ki so PROTI, tudi 1 enoto. En levi zagovornik, bi potemtakem moral v krajšem času več povedati. Ali delovati vzajemno z drugimi. Format oddaj je bil vnaprej določen in znan.

Če si opazil, se pripadnikii vlade, nasploh desnih strank ne udeležujejo soočanj, oz pošiljajo rahlo neznane obraze. Ali naj RTV s puško prisili te stranke, združenja da pridejo na soočenja?

harmonkar9 ::

Še hujša krivica je pa to, da je soočenje o RTV referendumu na RTV. RTV bi se morala izločiti, ker ima konflikt interesov in ker ni nepristranska kot Nova24TV.

cortez ::

Če imaš Forbici-ja za predsednika programskega sveta RTV Slovenija, ki je zraven tudi direktor krovne mreže nevladnih organizacij CNVOS, potem se ni za čudit, kam pljuje barka RTV Ljubljana.

Kmalu bo imela svojo oddajo že Ambasada Rog.

+1, ne more biti nek Forbici iz zasebnega, nevladnega sektorja zraven še šef v javnem sektorju. Bo vse uničil v našem dragocenem domoljubnem javnem sektorju.

Zgodovina sprememb…

3p ::

delavec44 je izjavil:

Višji standard (glej rast plač). Kljub božičnicam in povišicam višje dobičke podjetij.

Pa ne trdim, da je to dala država. Ampak ljudje jamrajo, kot da jim gre slabo. Medtem pa prodaja avtov kar raste že tretje leto.

PROTEINSKI ::

Že veste kako bi jih porabili? Teh 14€. Sladka skrb.

cortez ::

NVO-ji (NE Vladne organizacije) v Sloveniji

1.število NVO

30. septembra 2026 je bilo v Sloveniji registriranih 27.402 nevladnih organizacij, od tega 22.952 društev, 4.189 (zasebnih) zavodov in 261 ustanov. To je 18 več kot 31. avgusta 2026, ko jih je bilo 27.384, od tega 22.955 društev, 4.170 (zasebnih) zavodov in 259 ustanov.

2.število zaposlenih v NVO

V nevladnem sektorju zaposlujemo nekaj več kot 13.400 ljudi. Več kot polovica vseh delavcev je zaposlenih v zavodih, čeprav ti predstavljajo slabih 13,47 % vseh nevladnih organizacij.

3.prihodki NVO

Nevladne organizacije smo v letu 2024 ustvarile nekaj več kot 1,4 milijarde evrov prihodkov, pri čemer so 65,76% k temu prispevala društva. 85,81 % nevladnih organizacij je imelo manj kot 50.000 evrov prihodkov, od tega je 15,90 % je delovalo brez prihodkov.

4.odhodki NVO

Nevladne organizacije smo v letu 2024 imele nekaj manj kot 1,4 milijarde evrov odhodkov, kar je 38,76 milijona manj kot smo ustvarile prihodkov. Presežek prihodkov v višini 2,7 % prihodkov je bil porabljen za plačilo davka od dohodkov pravnih oseb (4,38 milijona evrov), preostanek pa na podlagi zakona za doseganje osnovnega (nepridobitnega) namena oziroma za razvoj svoje dejavnosti.

5.delež zaposlenih v NVO glede na aktivno prebivalstvo

V Sloveniji je leta 2024 delež zaposlenih v nevladnih organizacijah znašal 1,34 % (13.416 zaposlenih od skupaj 998.358 aktivnih prebivalcev) in je v zadnjih letih kljub gospodarski krizi vse do 2017 rastel, ko je bil prvič enak kot prejšnje leto, od leta 2018 dalje pa je ponovno rastel.

5.delež prihodkov iz javnih sredstev

Delež javnih sredstev glede na vse prihodke nevladnih organizacij je v zadnjih letih padal vse do 2017, ko je bil po petih letih ponovno višji kot prejšnje leto in je znašal 35,57 %. Rast se je nadaljevala in v letu 2021 je delež znašal 46,35 %.

6.
javno financiranje - zbirni podatki

Nevladne organizacije so v letu 2003 prejele 166,76 milijonov evrov javnih sredstev, leta 2024 pa 648,14 milijonov evrov.

7.
javno financiranje s strani ministrstev

Leta 2024 so nevladne organizacije od ministrstev skupaj prejele 350,22 milijonov evrov. V primerjavi z letom 2003 je to 787,37 % oziroma 310,75 milijonov evrov več, v primerjavi z letom 2009 pa 346,89 % oziroma cca. 271,85 milijonov evrov več.

8.
javno financiranje s strani občin

Nevladne organizacije so v letu 2024 od občin prejele 150,18 milijonov evrov, kar je 8,75 % oziroma 12,09 milijonov evrov več kot v letu 2023. To je tudi 139,94 % oziroma cca. 87,59 milijonov evrov več kot leta 2003 in 63,78 % oziroma cca. 58,42 milijonov evrov več kot leta 2009.

9.
financiranje s strani javnih podjetij

Javna podjetja in druge osebe javnega prava, katerih podatke obdeluje državna zakladnica in hkrati niso proračunski uporabniki (to so npr. tudi zbornice in študentske organizacije), so v 2024 nevladnim organizacijam namenila 26,45 milijonov evrov.

10.
donacije iz 1 % dohodnine

Vsak dohodninski zavezanec je lahko od leta 2007 do leta 2019 0,5 % svoje dohodnine namenil za javno koristne namene. Z letom 2020 se je ta odstotek dvignil na 1 % dohodnine. Med potencialnimi prejemniki "dohodninskih donacij" so predvsem nevladne organizacije: v 2024 je bilo do njih upravičenih 6.105 nevladnih organizacij, poleg njih pa še politične stranke, sindikati, verske skupnosti in drugi (skupaj 7.237 upravičencev).

vir : https://cnvos.si/nvo-sektor-dejstva-ste...

roCkY je izjavil:

... STA je sam sebe pripeljal na rob bankrota. Precej podobno kot RTV ...
Piše kje? Rad bi prebral.

roCkY je izjavil:

... Sam sem pripravljen plačevat RTV brez dnevnoinformativnega programa ...
Moj oče je pa pripraljen plačevati za informacije iz tujine, ne zanima ga kultura. Dedek pa ne bi plačeval za otroške oddaje. Ta delež bi pa namenil za več malih sivih celic. Jaz si želim več športnega programa. Posebej pogrešam balinanje.

razor1911 ::

Brez veze da nakladate o raznih organizacijah, dokler se ne uvede Kirchensteuerja.

Izpade vse ostalo o nevladnih organizacijah in podobno sranje eno samo veliko nakladanje.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.

Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.

nejclp ::

delavec44 je izjavil:

Tiger je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

POP TV ima sočenja o referendumih pripravljena korektno. V studijo povabijo dva leva in dva desna, voditelj pa korektno vodi soočenja. RTV pa povabi 15 levih in pet desnih, poleg tega pa še voditeljice pomagajo levi opciji. RTV prispevek je treba ukinit, definitivno.

A to, da ste desničarji sami krivi pa nisi pomislil. Ko govori desničar, bi moral na zaslonu biti napis:

Kakšen procent bi dal pa pri levičarjih? 90%? Ugotovil si da politiki lažejo, čestitam. Zato pa ne gledamo kaj kdo govori ampak kaj kdo naredi.

Lol, taprav se oglaša. Ne samo, da se desnica zaveda, da laže, to je orodje desnice iz playbooka avtoritarnih praks, po kateri se tudi Trump zgleduje in ta vlada po njem. Bolj ko vaši lažejo, bolj ste srečni.

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Tiger je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Lol, taprav se oglaša. Ne samo, da se desnica zaveda, da laže, to je orodje desnice iz playbooka avtoritarnih praks, po kateri se tudi Trump zgleduje in ta vlada po njem. Bolj ko vaši lažejo, bolj ste srečni.

Ja, smo videli pri Golobu kako to gre.

Pa če te moti, da se oglašam, me pač ne citiraj. Ali se pa obnašaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Tiger je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Oglasal se bos v vsakem primeru, ker imas kvoto koliko SDSovskih lazi moras raztresti po internetu. Tako, da ne vzbujaj laznih upov.

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Tiger je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Ti pa se nehaj sprenevedat in lagat.

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Tiger je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Boš seveda citiral kje sem lagal.

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Tiger je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Pred volitvami si tukaj hlinil nepristranskost, ko si se pohvalil, da si bil v volilni komisiji, sem te vprašal, v kateri partiji torej si (glede na to, da člane predlagajo stranke), pa si bil tiho kot rit, pa še naprej hinavil in na koncu si se "zaradi levakov odločil, da boš volil Janšo". Ko so bile volitve mimo, si pa lepo povedal, da si član SDS in me vprašal, kaj je s tem narobe.

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Tiger je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Pred volitvami si tukaj hlinil nepristranskost, ko si se pohvalil, da si bil v volilni komisiji, sem te vprašal, v kateri partiji torej si (glede na to, da člane predlagajo stranke), pa si bil tiho kot rit, pa še naprej hinavil in na koncu si se "zaradi levakov odločil, da boš volil Janšo". Ko so bile volitve mimo, si pa lepo povedal, da si član SDS in me vprašal, kaj je s tem narobe.

In včlanil sem se pred volitvami. In kaj? Hočeš datum ali kaj, da boš preveril po objavah?

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

In včlanil sem se pred volitvami. In kaj?

Lol. Ker bulšiter si.

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Lol. Ker bulšiter si.

Lol. Ker bedak si ti. Ko bi se sam s sabo toliko ukvarjal kot se daš z drugimi.

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Lol. Ker bulšiter si.

Lol. Ker bedak si ti. Ko bi se sam s sabo toliko ukvarjal kot se daš z drugimi.

Maš prav, cajt zgubljam s tabo.

Zaradi takih, kot je nejclp, bom jaz na naslednjih volitvah volil Gospoda Janšo, prvič po letu 2026.

harmonkar9 je izjavil:

Zaradi takih, kot je nejclp, bom jaz na naslednjih volitvah volil Gospoda Janšo, prvič po letu 2026.

Ej, harmonkar, kaj je bila res taka skrivnost? Še tebi sem lani napisal, da se vidiva v Bovcu. Na žalost te sicer nisem srečal a verjamem, da se kmalu vidiva kot prava domoljuba. Še pohvališ se rad pogosto, da si me spreobrnil.

Ne vem pa zakaj bi moral komu račune polagati in odgovarjati na očitne provokacije. Menda je biti član stranke nekaj slabega in s tem izgubiš nepristranskost in objektivnost (ne da sem jih prej imel). Ne vem sicer kako drugače lahko kaj spremeniš ampak ok.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Ej, harmonkar, kaj je bila res taka skrivnost? Še tebi sem lani napisal, da se vidiva v Bovcu

A zdaj se boš pa vrnil k svojim lažnivim levakarskim koreninam? Lani sploh nisi vedel, kaj se v Bovcu dogaja, šele letos si mi poskušal tam ponujati pijačo s prenizko vsebnostjo alkohola. Spreobrnil sem te pa vmes. Napredek v domoljubju je očiten, a na malenkostih bova morala še delati (take blage vodice npr. pravi domoljub sploh ne sme piti, saj s tem Gospoda Janše v Bovcu niti ne vidiš dvojno).

Zgodovina sprememb…

Jaz sem že prekalkuliral. Vzamem namesto RTV SLO raje HBO Max in Netflix. Pomoje več zabave za manj denarja. Rozvita Pezek pa 7000 € na mesec nerealno brt za to delo.

harmonkar9 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Ej, harmonkar, kaj je bila res taka skrivnost? Še tebi sem lani napisal, da se vidiva v Bovcu

A zdaj se boš pa vrnil k svojim lažnivim levakarskim koreninam? Lani sploh nisi vedel, kaj se v Bovcu dogaja, šele letos si mi poskušal tam ponujati pijačo s prenizko vsebnostjo alkohola. Spreobrnil sem te pa vmes. Napredek v domoljubju je očiten, a na malenkostih bova morala še delati (take blage vodice npr. pravi domoljub sploh ne sme piti, saj s tem Gospoda Janše v Bovcu niti ne vidiš dvojno).

+1

Telbanc ::

delavec44 je izjavil:

In včlanil sem se pred volitvami. In kaj? Hočeš datum ali kaj, da boš preveril po objavah?

Aha, morda si ti tisti, ki naskrivaj slika rezultate volitev v svoji volilni enoti, in pošilja slikice v centralo ?:D

Ko so volitve se SDS u "pravi komunisti", prikazujejo že v paštetah, ko jih odprejo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Telbanc je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Aha, morda si ti tisti, ki naskrivaj slika rezultate volitev v svoji volilni enoti, in pošilja slikice v centralo ?:D

Ko so volitve se SDS u "pravi komunisti", prikazujejo že v paštetah, ko jih odprejo.

Ne, zato imajo zaupnike.

Zgodovina sprememb…

pujsekpepe ::

Rtv ma oddajo Hidak oz mostovi. Priporocam ogled

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

se vidiva v Bovcu

:))

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

FireSnake ::

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Tiger je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Lažeš.
Podaj citat.
Je fejst panika, da se poslužujete diskreditacij? ;)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Podaj citat.

Na:

FireSnake je izjavil:

Lažeš.
Podaj citat.
Je fejst panika, da se poslužujete diskreditacij? ;)

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Lažeš, kradeš, bolhe ješ. Kdaj se neha plačevati davek na vtičnico?

ššš ::

Napovedi? Ankete na msm so 60/40 za ukinitev, ceprav gre verjetno za levo propagando. Realno razn nekej zagretih levicarjev in zaposlenih na rtv ni prav velik folka proti. Pomoje bo kake 80/20 za.
««
122 / 123
»»