» »

RTV prispevek

RTV prispevek

««
65 / 76
»»

matobeli ::

Ne, zakaj bi to počeli? Davkov se ne daje na referendum.

Sistem z NVOji kot je deluje čisto dobro, anomalij z raznimi radiatorji in lisicami ter nacionalističnimi društvi je precej malo, sam govori se velik.

Sicer pa, si že vložil pobudo za referendum?

paradajzos ::

"Le zakaj bi to počeli, to nam odlično funkcionira pri oklepanju oblasti in ... naši nasprotniki morajo sami financirati, da jih posiljujemo in ohranjamo našo oblast nad njimi..."
Jap.
Levakarski forum. Moderiranje prolevakarsko.
Prikrito so proruski, tako kot naša oblast.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: matobeli ()

Mato989 ::

Ne, zakaj bi to počeli? Davkov se ne daje na referendum.


Saj to je glih problem... da nekaj kar plačujemo mi ne smemo mi odločat če želimo to dati tja ali ne...



Pri taki logiki dobiš občutek kot da država ni narejena zaradi ljudi ampak za neke druge interese mi pa moramo plačevati za karkoli nam je določeno brez da se nas vpraša NEPOSREDNO če to želimo.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

matobeli ::

Ma nemoj. ;)

Wrop ::

matobeli je izjavil:

Mislim, kaj hudiča pa vsi razumete pod "dobi nogo"? Jaz razumem da se "odpusti" oziroma odklopi od (javnega) financiranja, torej odhod na trg.
Tako kot delavec ki "dobi nogo". A njemu tud rečemo "naj se stehta na trgu"?

O nogi govoriš samo ti. Financiranje iz obveznih prispevkov se spremeni na naročniški model. Vsekakor bi imeli ljudje več svobode pri izbiri, komu bi šel njihov denar. Ob tem, da bi RTV dobil možnost samostojno določati višino naročnine.
Delavec, ki dobi nogo, se mora stehtati na trgu. Verjamem, da te besedne zveze zaposleni na RTV ne poznajo.

matobeli je izjavil:

Kar efektivno pomeni da Slovenija izgubi javno RTV in pridobi še en Pop TV, dejmo se ne preveč slepit.

Morda, morda pa ne. Odvisno kaj bi naročniki radi. Slepimo se sedaj, da je RTV depolitizirana in (svetovnonazorsko) pluralna.

matobeli je izjavil:


Zdej, tistim ki jim je vseeno za kulturo je to fajn ker prišparajo za 2 sixpacka mesečno, v vojaški terminologiji pa je to ekvivalent Scorched earth @ Wikipedia

Bodo ostali pokompenzirali z 2 sixpackoma na mesec manj. Sicer zanimivo, ko že omenjaš, da se tisti, ki jim je za kulturo vseeno, da bi RTV poravnali z zemljo. Medtem ko smo dve leti gledali, spremembo zakonodaje, na način, da funkcije prenehajo avtomatsko, nato nastavljajo svoje kadre, od tem, da ena komisarka hodi po ustavnem sodišču, ki še do danes ni odločilo in je razglasilo, da o tem ne more odločati v tej sestavi, LOL, od tega, da so protetirali skupaj s političarko, kako jih je skrbelo za finance, kako so se zgražali nad visokimi plačami nekaterih novinarjev, a nato, so si sami podelili funkcije, ogromne povišice plač, nekatere pa degradirali v novinarje začetnike in jih poslali na čakanje in celo v rešilce. Mogoče je komu drugemu vseeno za kulturo, se pa glasno razglaša, da se mu res gre za kulturo, samo plače in visoko funkcijo si mora prej zrihtati in je pri tem pripravljen požgati zemljo.

matobeli je izjavil:


Zato se sprašujem zakaj točno ne bi dali tudi drugih državotvornih servisov na javni trg.

Ali pa uslužbenci na okencih, naj dobijo nogo in se preko s.p zaposijo na okencu kjer jih bodo rabili.
Oziroma damo celoten aparat UE na prosti trg najnižjemu ponudniku.

Na koncu si rečemo, mamo dobro uslugo, jebeš državotvornost.


Ja res bi lahko kakšno dodatno storitev prenesli še na koga drugega. Saj tudi podaljševanje registracije, tehničnih in nalepk, ne delamo na UE. Bi pa lahko še podaljševali osebne in spreminjali stalne naslove.

matobeli ::

Kaj pa je drugega naročniški model kot pa "noga"? A damo SV in policijo na "naročniški model"? Menda se pa ja vsi zavedamo benefitov ki nam jih prinašata varnost pred samim sabo in neprijeteljem?!?!!1111

Ne vem sicer zakaj je pomembno kako se dela, ker nikjer ne slišim da dajmo UE, SV in podobno učinkovite inštitucije kot so RTV kar na "naročniški model", ker so zajebali naročilo 8 kolesnikov, ker so vzeli čudno orožje, ker niso ali pa so kupili letalo ker ne znajo uredit gradbenega v 2 dneh, ker blablabla...

Dejstvo je da si želite zrušitve RTV ker dobri novinarji nikoli ne bodo podpirali desnih idej, prav tako kot SV nikoli ne bo podpirala razoroževanja...
Zdej pa nehajte sitnarit, plače so v SV lahko tudi lepe, pa še nihče ne gleda čudno če se malo nad rožnatimi pošališ.

ripmork ::

matobeli je izjavil:

Dejstvo je da si želite zrušitve RTV ker dobri novinarji nikoli ne bodo podpirali desnih idej

Oh, cut the crap.

N-tič: RTV je po številu zaposlenih na prebivalca precej večji kot nacionalni mediji v drugih državah (večkrat prilimana tabela v tej temi) in tudi po mnenju nekdanjih zaposlenih razsipen in slabo voden. Mnenje nekdanjega člana uprave (če že ne verjameš Arehu, ki je ravnokar v intervijuju povedal, da povprečen novinar na POP-u naredi nekajkrat več).


najvišja povprečna starost zaposlenih; najvišji odstotek zaposlenih za nedoločen čas, največje število zaposlenih na vodilnih delovnih mestih (167), največje število zaposlenih na uredniških delovnih mestih (387)


Pač, razmetavanje z denarjem.

In ja, še nekaj let nazaj bi rekel, da dejmo raje iz vojske budget vzet in za drugo porabit. Sam glede na dogajanje zadnjih nekaj let (#Rusija) in dejstvo, da smo po financiranju vojske na repu evropskih držav (celo ne izpolnjujemo minimalnih pogojev financiranja, ki bi jih morali) se pač ne morem več s tem strinjat.

PS: to konstantno primerjanje s policijo pa gasilci je naravnost smešno - televizijci pa radijci tudi slučajno niso v istem rangu pomembnosti za dobrobit državljanov.

matobeli ::

Sej isto velja za RTV, glede na dogajanje zadnjih let in kar nas še čaka, dezinformacije, informacijsko bojevanje, fakestvati, dejmo raje ne krčit budgeta.

Sicer to da niso pomembni se samo vam zdi k ste "ogroženi".

ripmork ::

FireSnake je izjavil:

RedDrake je izjavil:

Rešitev tega bi recimo lahko bila takšna:
Država pobere RTV prispevek pri plači (in penziji!). Znesek je per/person manjši, a se vseeno nabere znesek, ki je primerljiv trenutnemu.
Potem se pa ta znesek deli mesečno medijskim hišam glede na število minut programa lastne produkcije.
Doda se neke varovalke koliko je lahko od tega max info programa, otroškega programa, kulture, športa, ipd ... Recimo da se za mušter vzame trenuten program RTVSLO. Če imaš med posamezno lastno oddajo reklame gredo "veljavne minute" te odaje na pol. Ponovitev oddaje pomeni samo četrt priznanih minut. Če je ponovitev in reklame, si na osmini, ipd ...
Pogača se deli vsem, ki se v sistem prijavijo, pogoj je le, da je program na voljo brezplačno v celotni Sloveniji, minimalno v sklopu trenutnih DAB/DVB-T/spletnih možnosti oddajanja. Koliko pogače nekdo dobi je odvisno tudi od relativne gledanosti. Če imaš torej recimo na eni strani "Marcela" in na drugi strani recimo "Faktor", se pogleda koliko je gledanost posameznih oddaj v mesecu in s tem odstotkom pomnoži "veljavne minute". V osnovi nekaj takega.
Takoj ko financiranje ni garantirano za vse večne čase, se neučinkovitost začne manjšati. Sem prepričan da bi lahko dobili MNOGO MNOGO boljšo informativno, izobraževalno in kulturno produkcijo s takim sistemom. Samo sem 100% da bi na RTV-ju takoj šli v luft.


Wow!
Tole sploh ni slabo.
https://predlagam.vladi.si/

+1
Predvsem je bistven tisti odebeljen del

starfotr ::

Sedaj pa prosim za pravno in tehnično implementacijo tega predloga.

Slovenci ne marajo plačevat na kile ampak raje plačajo flat rate.

Primeri so od minut, gigabajtov, do vinjet, registracije, zavarovanja itd.

Če bi smeti plačevali po kg, bi jih zvozili v gmajno in grabne.

Torej za ta narod ni dober ta poslovni model. Pravi poslovni model je pavšalno plačevanje.

arnecan1 ::

c3p0 je izjavil:

https://pbs.twimg.com/media/GRjA_F0b0AM...

Forbici vam sporoča, da boste plačevali višjo naročnino & you will like it.


Še huje, sedaj bo njegova partnerka Martina Divjak namestnica predsednika KPK. Hm, človek dobi občutek ekstremnega nepotizma in ideološkega cunamija.

Spodaj na sliki skupaj na elitnem mestu Forbici in Divjak.


P.S. Spodaj pod sliko pa se še oglasi Katarina Bervar Sternad. Pirc Musar ji je podala priznanje predsednice priznanje za delo na področju človekovih pravic. Sedaj bo baje postala Informacijska pooblaščenka. Sem malo pogledal, katere pravice ščiti. Delavske sigurno ne. Tudi državljana vsakdanjika ne.

Vse skupaj je povezano in prepleteno že preko mere dobrega okusa, na meji ekscesa in incesta.

arnecan1 ::

RTV uslužbenci: vas zanima vpogled v vrtoglave plače vaših sodelavcev? https://www.domovina.je/rtv-usluzbenci-...

Lepe plače si talajo aktivisti.

FireSnake ::

mtosev je bil zelo zadovoljen z depolitizacijo na RTV.
Zdaj, ko se je izkazalo kaj to pomeni bo dal kak komentar?

Jaz sem od začetka govoril, da gre to samo za:
- napajanje
- zavajanje javnosti o namenu: namen je bil podrediti RTV golobji hunti
in točno to se je tudi zgodilo.

Ko bomo na naslednjih volitvah N5H1 poslali na smetišče politične zgodovine bo pa na vrsti deratizacija.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Toše nima pameti oz. je bolj čustveno vpet v sceno.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Utk ::

Predvsem pa Toševo rtv naročnino plačuje mamica.

D3m ::

Uffffff.

Toše bo kmalu upihnil 40 let. :O

Kva cajt šiba.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: D3m ()

Wrop ::

Gospodar si je izbral, da bo volk po novem čuval ovce. Le kaj bi lahko šlo narobe. :))
Pokadrirali so in bodo po vseh institucijah. Na KPK gredo partnerice predsednika prog. sveta, napoveduje se že nova informacijska pooblaščenka. Kmalu pridejo še novi ustavni sodniki, ki bodo ali pa sploh ne bodo tako tihi podporniki določenih političnih strank.

Za večino se v kratkem času ne bo ničesar dramatičnega zgodilo, le če pridete nasproti, potem se bo spreminjalo mnenja, zakone in sodna praksa. Danes je lahko problem potlačen ar travice v Tivoliju, jutri pa par hektarov ne bo problem.
Bo pa za večino problem ekonomsko stopicanje na mestu, zelo verjetno nazadovanje, izguba konkurenčnosti bo z večjimi davki tu, degradacija praktično vseh institucij, korupcija bo cvetela še bolj. RTVjevci bodo res morali dvojno delati, da bodo vse to pokrili in bodo zelo verjetno dobili precej več denarja iz naslova prispevka. Seveda tudi ostali mediji, od katerih bodo neodvisni novinarji prehajali v vladni PR in nazaj v neodvisne novinarje.

PovemVfaco ::

Utk je izjavil:

Predvsem pa Toševo rtv naročnino plačuje mamica.


Men jo pa tvoja bivša partnerka, pa hrano pa kondome tud. Je rkla, da je ful zadovoljna, d ma končn občasno v postli nekoga, k ne jamra nad 12 evri mesečnega prspevka pa 40-letnimi devičniki, k manj cajta zabijejo na forumu od njega.

D3m ::

Dober humor.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Siwaratha ::

matobeli je izjavil:

Aja, v resnici pol ni treba ukinit vsega skupaj in dat v privatizacijo, samo isto je potrebno nardit kot s celotnim JS. Pol ljudi upokojit, četrt nadomestit z napravami in ostalim 25% dvignit plačo na nivo privatne ter zagotoviti neodvisni nadzor.


Misliš spustiti na nivo privatne? Plače so v javnem sektorju v povprečju višje kot v privatnem, tudi dopusta in šolanj imajo v povprečju več...only in Slovenia

PovemVfaco ::

D3m je izjavil:

Dober humor.


Hvala, to mi vsaka reče, poleg tega, da sm lep in mam velikega. Samo nisem gej, tako da nehaj probavat.

Utk ::

Jaz ti verjemem, da si ful lep in da imaš konjskega. Če je nekdo tako prikrajšan pri pameti, mu mora bit nekje skompenzirano.

arnecan1 ::

Hm, aktivisti borbajo. https://twitter.com/bencina_katja/statu...

Vse te povišice so se dogajale takrat, ko so v medijih razlagali, da potrebujejo dodatno injekcijo denarja, da bi RTV preživel. Novinarji so ves čas klicarili v kadrovsko, kdaj bo objavljen njihov notranji razpis za povišanje plače

Utk ::

Glede na to kako proruski je rtv, bi jaz napovedal, da če Janša dobi volitve, bo iz nekje dobil tudi nek dokaz, da je Moskva imela pod vplivom RTV, in bo to izkoristil, da razpusti RTV.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

c3p0 ::

D3m je izjavil:

Uffffff.

Toše bo kmalu upihnil 40 let. :O

Kva cajt šiba.


Živ primer, da starost ne prinese pameti.

streki ::

c3p0 je izjavil:

D3m je izjavil:

Uffffff.

Toše bo kmalu upihnil 40 let. :O

Kva cajt šiba.


Živ primer, da starost ne prinese pameti.

Modrost pa :D

miha98 ::

Kateri Toše? Proeski? Nemogoče , če je letnik 81 on...

D3m ::

Naš S-T Toše.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Wrop ::

Kai Heron o lažnem obilju: Svet je organiziran tako, da proizvajamo stvari, ki jih ne potrebujemo

RTV pa res ne izpusti nobenega potetoviranega odrastnika :)) Rabimo ekosocializem, da ne bo prodiciral neumnosti in da bodo ljudje vedeli zakaj lažnega izobilja nočejo, ko bodo dneve čakali v vrsti za kruh. :))
Ker ljudje hodijo v trgovine in prostovoljno plačujejo za stvari, ki mislijo, da jih rabijo, pa drugim ni po godu, bodo tile centralnoplanerji diktirali potrebe in želje ljudi. :))

PovemVfaco ::

Utk je izjavil:

Glede na to kako proruski je rtv, bi jaz napovedal, da če Janša dobi volitve, bo iz nekje dobil tudi nek dokaz, da je Moskva imela pod vplivom RTV, in bo to izkoristil, da razpusti RTV.


V četrto gre rado, da bo gargamel razpustu RTV, ne pa probal svoje kimače not nastavit. N vm, če toše tk CNNu verjame ko eni puklastemu. :))

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Evropska komisija je Slovenijo pozvala k ureditvi financiranja RTV-ja
Slovenija naj dokonča ukrepe za zvišanje plač sodnikov in državnih tožilcev


Evropska komisija je v objavljenem letnem poročilu o vladavini prava Slovenijo pozvala k ureditvi financiranja Radiotelevizije Slovenija. Poziva jo tudi k dokončanju ukrepov za zvišanje plač sodnikov in tožilcev.
Komisija na podlagi pogovorov z različnimi deležniki v Sloveniji ugotavlja, da je nov model upravljanja RTV Slovenija prispeval k njegovi neodvisnosti, vendar pa se sooča s finančno krizo. "Potrebne so spremembe v financiranju, da bi zagotovili ustrezna sredstva," piše v poročilu.

Bruselj tako Sloveniji priporoča, naj sprejme pravila oziroma vzpostavi mehanizme, ki bodo javnemu mediju omogočili zadostna sredstva za izvajanje javne službe in obenem zagotovili njegovo neodvisnost.
https://www.rtvslo.si/slovenija/evropsk...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Cleon ::

Bruselj tako Sloveniji priporoča, naj sprejme pravila oziroma vzpostavi mehanizme, ki bodo javnemu mediju omogočili zadostna sredstva za izvajanje javne službe in obenem zagotovili njegovo neodvisnost.

To lahko storijo tudi tako, da optimizirajo poslovanje (odpustijo vse kar ne spada pod izvajanje javne službe), in se zavod ne bo več soočal s finančnimi težavami. Ni vedno vse v višanju davkov in ohranjanja statusa quo.

Wrop ::

Po tem, ko so novinarji neodvisno protestirali z ministrico za kulturo, po tem, ko so mobingirali svoje sodelavce in jim nižali plače na nivo začetnikov in si ob tem povišali plače ter zasegli vsa vidna mesta, sedaj hočejo še neodvisna denarna sredstva. :))
Piškotkarji tečejo nov krog. :))
Nobene optimizacije ne bo. Totalitarci sebe niso nikoli optimizirali. Vedno so druge.

BuDi79 ::

mtosev je izjavil:

Evropska komisija je Slovenijo pozvala k ureditvi financiranja RTV-ja
Je pa fenomen da je Komisija že eno leto pa ne odgovori poslancu kaj so se pogovarjali na sestanku na RTV Slovenija (želel je pridobiti zaposnik). Kljub "pozivanju" poslanca naj to naredijo tega kar še ni.

Wrop ::

Sync ::

PE - FSB, RTVslo.ru

Jah, ti izleti po svetu od Kaje Sajovic kar nekaj stanejo. Tako, da razumem ministrstvo.

Pa še modi so nepristranski na MMC.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sync ()

roCkY ::

Na MMC ni moderatorjev so le likvidatorji.

ripmork ::

14 eurov na mesec za rusofilen, pristransko voden medij, ki je poln nategunskih (Biostile) reklam in ima tretjino preveč zaposlenih,... odlično.

Sync je izjavil:

Jah, ti izleti po svetu od Kaje Sajovic kar nekaj stanejo. Tako, da razumem ministrstvo.
Jp.


No, mogoče bojo višji prispevek porabili za lekcije matematike (107% seštevek v grafu)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

Wrop ::

Bodo lahko še kakšnega moderatorja na MMC zaposlili, da bodo filtrirali Pravo Resnico.
Po novem omogočeno tudi iz nazorsko prave države.

karafeka ::

A boste to kar požrli?

zavajon ::

ripmork je izjavil:

14 eurov na mesec za rusofilen, pristransko voden medij, ki je poln nategunskih (Biostile) reklam in ima tretjino preveč zaposlenih,... odlično.

Resnici na ljubo ni rusofilski RTV, ampak le MMC. Pa še tu bi morali preveriti, ali niso rusofilski le tamkajšnji cenzorji. Trditev, da ima tretjino preveč zaposlenih, bi pa bilo treba argumentirati s kakšnimi dokazi. Kar se pa Biokill reklam tiče, se pa popolnoma strinjam, da se ena javna RTV ne bi smela spustiti na tako nizek nivo, da to predvaja v prime timeu.

dronyx ::

karafeka je izjavil:

A boste to kar požrli?

JJ kakšna ideja? Se mi zdi da je ta človek ali len, ali pa popolnoma apatičen. Ko je on prišel na oblast je konkurenca takoj zagnala vik in krik, kolesarski protesti, skratka vse narobe. Sedaj pa delajo kar hočejo, celo rtvslo.ru prispevek naj bi povišali, JJ pa lepo vzemi ga lagano. Mi postajamo dejansko enopartijska država, kot je bila včasih.

ripmork ::

zavajon je izjavil:

Trditev, da ima tretjino preveč zaposlenih, bi pa bilo treba argumentirati s kakšnimi dokazi.

Je bilo že obilokrat v tejle temi na dolgo in široko predebatirano:




Mnenje nekdanjega člana uprave

TL;DR tematike: (pre)visoko število zaposlenih na prebivalca v primerjavi z drugimi nacionalnimi mediji, 80 zaposlenih samo za en radio (!?), (pre)visoko število uredniških in vodstvenih funkcij.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

LeQuack ::

RTV je tvorba, ki denar iz naših žepov prenese v njihove, nič drugega.
Quack !

karafeka ::

Po drugi strani je pa zdaj najboljši čas dobit službo tam. Plača zagotovljena, nedelo pa tudi.
Bom moderator komentarjev :D Pa da bo uradno, sem za naše.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: karafeka ()

Mato989 ::

ripmork je izjavil:

14 eurov na mesec za rusofilen, pristransko voden medij, ki je poln nategunskih (Biostile) reklam in ima tretjino preveč zaposlenih,... odlično.

Sync je izjavil:

Jah, ti izleti po svetu od Kaje Sajovic kar nekaj stanejo. Tako, da razumem ministrstvo.
Jp.


No, mogoče bojo višji prispevek porabili za lekcije matematike (107% seštevek v grafu)




Faking legenda... useless TV... kot v časih Juge in zmage partije z 117 procenti... neverjetno!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

zavajon ::

@ripmork
Kot jaz razumem izjavo Karduma, ta ne trdi, je preveč zaposlenih, ampak da preveč zaposlenih nima ustrezne izobrazbe za zasedbo delovnega mesta. Kar pa po mojem ni nič narobe, če delo ustrezno opravljajo.

Mato989 je izjavil:

Faking legenda... useless TV... kot v časih Juge in zmage partije z 117 procenti... neverjetno!

Kako pa ti veš, kako je bilo v časih Juge?

Mater, prav vsako temo moraš smetiti z neumnostmi!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zavajon ()

Mato989 ::

Kako pa ti veš, kako je bilo v časih Juge?


Kot a nihče ni mogel povedat

Ti si se pa vpičil v smart remark namesto da bi povedal kaj o 107% seštevku specialcev na Dnevniku ki niso zmogli niti preverit seštevek ninamedie... in to je vredno več kot minimalca? ŠE TO JE PREVEČ
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Mato989 ()

zavajon ::

Lagali so ti :))

Sync ::

Resnici na ljubo ni rusofilski RTV, ampak le MMC


Kaj te vem. rtvslo.ru ima glavni štab v Ljubljani. V Ljubljani so pa itak glavne face na delu, ki simpatizirajo z putiko "Jankovic, Kučan, Türk, itd.". Slovenija je mala.. vsi se poznajo med seboj in preko vez bog si ga vedi kako mešajo drekeca..

Seveda, to so vse insuniacije..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sync ()
««
65 / 76
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RTV prispevek za (praktično) vse (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Sedem umetnosti
21445399 (16746) Mato989

Kaj počne 2300 ljudi na RTV? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
56680022 (69931) Wrop
»

Zakaj je treba plačevati RTV prispevek? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8124638 (21548) m0LN4r
»

Peticija za ukinitev RTV prispevka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14736574 (31957) radmannsdorf
»

RTV naročnina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10329848 (24443) St235

Več podobnih tem