Forum » Loža » RTV prispevek
RTV prispevek
Temo vidijo: vsi
pegasus ::
Novica na rtv: https://www.rtvslo.si/slovenija/maja-se...
Moj komentar: "Dokler obstaja radio ARS, z veseljem plačujem prispevek. A hkrati želim, da gre ta prispevek za ARS in ne za rusko zalego na rtv. To je treba čimprej razhajkati in ukinitev prispevka je trenutno najboljši način za to."
Komentar seveda ni bil objavljen.
Moj komentar: "Dokler obstaja radio ARS, z veseljem plačujem prispevek. A hkrati želim, da gre ta prispevek za ARS in ne za rusko zalego na rtv. To je treba čimprej razhajkati in ukinitev prispevka je trenutno najboljši način za to."
Komentar seveda ni bil objavljen.

mtosev ::
Jaz podpiram RTV in bom glasoval proti ukinitvi prispeveka.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Miki N ::
Kaj je to spotify? Na kateri frekvenci na radiu ga najdem?![]()
Oča, to vam je ko gramofon na radijske valove!
Tole na jambote!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
c23po ::
...Jaz podpiram RTV in bom glasoval proti ukinitvi prispeveka.
Tole na jambote!
Človek je pravzaprav hotel povedati, da ga skrbi kaj se bo zgodilo s tistim kvalitetnim delom RTV. Če bo vlada pred referendumom jasno in zavezujoče povedala kako bo ravnala v primeru ukinitve prispevka, bom tudi jaz mogoče za. Dokler se gredo igrice "da vidimo kaj dobimo od ljudstva, pa bomo potem...", bom proti.
Računalniki nimajo spominov.
enavlaka ::
V bistvu se na RTV ne bo veliko spremenilo. Nekvaliteta bo ista, ker bo tudi folk notri isti.
Se bo pa vsaka vlada potrudila, da bodo noter njihovi
Se bo pa vsaka vlada potrudila, da bodo noter njihovi
Torej, za vsako vlado plačujemo servis, kamor vsakič rinejo svoje, pa so vseeno notorno skregani s tem servisom.
Pizda, kaj pa če so res neodvisni?
Pizda, kaj pa če so res neodvisni?
delavec44 ::
harmonkar9 ::
Mtosev že finančno podpira RTV, tako kot vsak uspešni domoljubni družinsko-kapitalistični investitor. RTV prispevek se mu vsak mesec zažira v bodočo dediščino.

Kretencr ::
Glede na to, da si odrasel moški, bi lahko prijavil lastno gospodinjstvo in svojo podporo izrazil s plačilom prispevka. Besede niso vredne nič.
Kaj pa če je slep in gluh?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kretencr ()

razor1911 ::
Glede na to, da si odrasel moški, bi lahko prijavil lastno gospodinjstvo in svojo podporo izrazil s plačilom prispevka. Besede niso vredne nič.
Tako je, besede niso vredne nic in zato je referendum posvetovalni. Ker cilj pravzaprav ni umaknit prispevek ampak narediti iz RTVSLO se eno strankarsko glasilo SDSa.
In strankarsko glasilo seveda potrebuje svoj vir financiranja.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()
V bistvu referenduma sploh ne rabimo, ker če bi bil cilj ukinitev, bi to lahko že sami naredili. Nasprotniki ukinitve lahko potem zberejo glasove za referendum recimo.
Res je!
Res je tudi, da bi se odrasel moški, ki mu je tako težko plačevati nacionalko, odjavil iz lastnega gospodinjstva in tako izrazil svojo podporo stranki Resni.ca. Samo besede res niso nič vredne.
Res je!
Res je tudi, da bi se odrasel moški, ki mu je tako težko plačevati nacionalko, odjavil iz lastnega gospodinjstva in tako izrazil svojo podporo stranki Resni.ca. Samo besede res niso nič vredne.
Kaj?
anoq ::
Tako je, besede niso vredne nic in zato je referendum posvetovalni. Ker cilj pravzaprav ni umaknit prispevek ampak narediti iz RTVSLO se eno strankarsko glasilo SDSa.
In strankarsko glasilo seveda potrebuje svoj vir financiranja.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: anoq ()