Forum » Mobilne tehnologije » Zvočno sporočilo ob prejemu sms-a
Zvočno sporočilo ob prejemu sms-a

Outcast ::
Živjo, imam eno težavo, bi prosil za pomoč
Danes zjutraj sem opazil, da ob sprejemu sms-a poleg nastavljenega ring-tone-a za sms zravn še en zoprn ženski glas govori nekaj v angleščini
...ne razumem kaj, vendar se to pojavi ob vsakem sms-u, od katerekoli osebe, ki mi pošlje sms; zdi se mi da vedno isto pove, kot kako reklamo?
Moteče!
Telefon je android, Samsung S Advance, nobenega up-datea ni bilo narejenega, nobenih sprememb nastavitev...

Danes zjutraj sem opazil, da ob sprejemu sms-a poleg nastavljenega ring-tone-a za sms zravn še en zoprn ženski glas govori nekaj v angleščini

Moteče!
Telefon je android, Samsung S Advance, nobenega up-datea ni bilo narejenega, nobenih sprememb nastavitev...

Aston_11 ::
Imaš vklopljeno kakšno pretvorbo besedila v govor ali pa govorna obvestila (za ljudi, ki imajo take in drugačne težave, invalide, itd. - nastavitve telefona)?

Ne nimam...tudi nisem nič prenastavljal ali kaj podobnega...je možno da imam kak bug, recimo od brskanja po netu?

Najdu in rešu zadevo: link do rešitve, če bo imel še kdo tako težavo: http://answers.yahoo.com/question/index...

mailer ::
Zato ker bere imena v angleščini. Dodaj slovenski tekst v kakšen angleški bralnik pa boš videl kakšen zmazek pride ven. Skoraj zagotovo bere imena pošiljateljev, ki jih imaš shranjena v imeniku. Preimenuj eno ime v angleško besedo pa boš ugotovil, da je to to.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 6205 (718) | GupeM |
» | Brezstična karticaOddelek: Loža | 5745 (3999) | GupeM |
» | LTE - da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15407 (13238) | celada |
» | Nujno rabim pomoč - pošiljanje smsovOddelek: Mobilne tehnologije | 4814 (4256) | adrian007 |
» | mp3 za avtoOddelek: Zvok in slika | 1504 (1390) | Predator |