Forum » Hlajenje in modifikacije » Crystal Orb
Crystal Orb
C_maniak ::
Zanima me, če bi tale Crystal orb kej dost pomagu pr hlajenju gf 2 mx400 64 mb, da bi lhk kej bl navil. Kr zdej v powerstripu ne morm it čez 220. Ma kdo kake izkušnje z njim.
Mislim, sej vem da bi bil dost za dvojko, sam da vem če bi zarad tega lhk kej dost več
navil.
Mislim, sej vem da bi bil dost za dvojko, sam da vem če bi zarad tega lhk kej dost več
navil.
c3R4R ::
sploh ne vem, če crystal orb paše na gf2! drugač ga pa jst mam in je opazna razlika pri hlajenju... res ful se pozna
lp,
lp,
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
krucymucy ::
super hladi, se bolj pa se dere ... glasen je k hudic, se pa da to resit z enim potenciometrom...
msmiha ::
Jaz sem mojega GeForca z njim brez problema laufav na 250Mhzjih. Me pa njegov zvok niti ne moti kaj dosti, ker pol vrjetno še niste slišali Volcanota 7+ pri 6000rpmjih
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
C_maniak ::
Čuj Miha, a ti maš dvojko? Niti nočem slišat 7+ na 6000, kr me že 5000 pr 7 mot ko hudič !!!!! Če je glasn... Ne vem. To mene ful mot. Bomo še vidli. Važn, da vem, da fajn pohladi.
planetparty ::
Jaz pa nameravam montirati Cryistal Orb na radeon 9500@9700@360/312
Bi to bolje hladilo, kot originalni hladilnik od ati
Bi to bolje hladilo, kot originalni hladilnik od ati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje R8500LEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1453 (1237) | Proximus |
» | utišanje crystal orb-aOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1429 (1150) | tx-z |
» | navijanje radeona9000pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4833 (4050) | c3R4R |
» | Keri fan bi bil najbolj primeren za v3 3500 ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 927 (819) | the_unborn |
» | hladilnik za Athlon 1.2?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1419 (1058) | Yurko |