Forum » Omrežja in internet » Linksys WRT54GL - ni internetne povezave
Linksys WRT54GL - ni internetne povezave
Gen89 ::
imam sledeč problem...
Lastim si usmerjevalnik linksys WRT54GL, ki je 5 let deloval brez vsake težave. Nekaj dni nazaj, ko sem vžgal računalnik, sem opazil, da nimam intenetne povezave. Usmerjevalnik kot ob podobnih problemih resetiram a problem se ne odpravi... še vedno rumen trikotnik "no internet conection", usmerjevalnik ima pa poln signal.
Poskušam priklopit najcenejši TP-link usmerjevalnik in imam internetno povezavo brez vsakega problema. Rečem si, da je problem s programsko opremo in se odločim nadgraditi usmerjevalnik z DD-WRT. Tudi po nadgradnji je situacija ista "no internet conection".
Kaj bi lahko bil problem? Na usmerjevalnik se povežem normalno, gledam nastavitve... ampak internetna povezava ne gre skozi...
Hvala za odgovore
Lastim si usmerjevalnik linksys WRT54GL, ki je 5 let deloval brez vsake težave. Nekaj dni nazaj, ko sem vžgal računalnik, sem opazil, da nimam intenetne povezave. Usmerjevalnik kot ob podobnih problemih resetiram a problem se ne odpravi... še vedno rumen trikotnik "no internet conection", usmerjevalnik ima pa poln signal.
Poskušam priklopit najcenejši TP-link usmerjevalnik in imam internetno povezavo brez vsakega problema. Rečem si, da je problem s programsko opremo in se odločim nadgraditi usmerjevalnik z DD-WRT. Tudi po nadgradnji je situacija ista "no internet conection".
Kaj bi lahko bil problem? Na usmerjevalnik se povežem normalno, gledam nastavitve... ampak internetna povezava ne gre skozi...
Hvala za odgovore
Hayabusa ::
Napajalnik verjetno.
Katere lučke gorijo na routerju ?
Katere lučke gorijo na routerju ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6122 (4628) | nx6325 |
» | internetna povezava 25Mbps in ~40 uporabnikov..Oddelek: Omrežja in internet | 2222 (1669) | gokky |
» | Kateri usmerjevalnik izbrati?Oddelek: Omrežja in internet | 1825 (1283) | Vanadium |
» | XBOX LIVE problem s konekcijo :( :( :(Oddelek: Konzole | 3132 (2849) | T_F_7 |
» | iz brezžičnega-v žičnoOddelek: Omrežja in internet | 1112 (949) | civic_ |