Forum » Pomoč in nasveti » CD-ROM problemi
CD-ROM problemi
(sic) ::
Kolega ima en problem. Saj bi ga on sam napisal samo mu ne gre prijaviti na slo-tech, čeprav sem ga jaz registriral (to je že en problem), ker njemu nikakor ni šlo sploh registrirati.
- Ko vstavi CD mora čakati kakih 20 sekund, da se CD sploh zažene. Tistih 20 sekund CD-ROM ne dela popolnoma nič. WTF?
- Ima pekača Teac 48x16x48 pa se mu dogaja, da vsak CD, ki ga speče ni berljvi v kakem drugem CD-ROMu - sam ima samo pekač zato, ne more sprobati, če bi na njegov PCju delalo.
- Ko vstavi CD mora čakati kakih 20 sekund, da se CD sploh zažene. Tistih 20 sekund CD-ROM ne dela popolnoma nič. WTF?
- Ima pekača Teac 48x16x48 pa se mu dogaja, da vsak CD, ki ga speče ni berljvi v kakem drugem CD-ROMu - sam ima samo pekač zato, ne more sprobati, če bi na njegov PCju delalo.
Fuck you all!!!
astras ::
najprej si naj nastavitve za pect pogleda, pol naj pece!!! ti pa mal bolse to skup spacaj da bomo lahko realno vidli kaj je narobe
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je mogoče simulirati ram (prepričati program da ga maš več)?Oddelek: Strojna oprema | 4523 (3777) | roli |
» | Formatiranje - kdaj pognat antivirus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1799) | Mamaplata |
» | tezave pri menjavanju procesorjaOddelek: Strojna oprema | 1339 (999) | SSH |
» | Ko se CD zavrti prehitroOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2300 (2300) | swar |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4749 (3792) | sidney |