» »

Naročanje preko Aliexpress

Naročanje preko Aliexpress

««
201 / 201
»
»»

komunist1945 ::

komunist1945 je izjavil:

marjan_h je izjavil:

@komunist misliš Choice day CD1502? Ta je nad 15 EUR.

Ne, nad 2,02 EUR je bil nek za 2 EUR off, vsaj včeraj, sem ga ponucal za drobnarijo, takega sem prvič videl, bil je pa poleg teh ostalih z večjo mejo. Ta za 2 EUR off nad 15 EUR je pa kar pogosto, vsak mesec ali vsaka dva tedna ali nekaj takega.

Sem pa kar prepričan, da včeraj nisem imel na voljo tega 2 EUR na 15 EUR, namesto njega sem imel 2 EUR na 2 EUR na istih mestih. Mislim da se je koda tudi s CD začela. Zdaj pa imam 2 EUR na 15 EUR, ko sem tistega ponucal.

Mogoče je tisti z ful malo mejo samo določenim uporabnikom namenjen. Prejšnji mesec sem imel malo večji nakup, pa mogoče potem s temi 2 EUR na 2 EUR mamijo. So me uspešno za eno drobnarijo.

Zgodovina sprememb…

_Denny_ ::

Zgleda se po novem sekirajo za varnost prodanih artiklov :))

Malo prej dobim mail za safety recall adapterja, ki sem ga vzel v 2017 za testiranje delovanja zadev z US/UK vtikačem preden se ga je oščipnilo in zamenjalo za šuko (v obratnem vrstnem redu boš malo težko potem odpiral dispute za nedelujočo stvar); je pa adapter res nevaren za ljudi, ki nimajo pojma o elektriki, ker obe strani "zemlje" nista povezani. Refund seveda da error kot se to za AE spodobi :))

Medtem se pa hudo nevarne stvari kot je npr. ta podaljšek, ki ga 99% kupcev ne uporablja za pod 10W novoletne lučke in ti dejansko zakuri hišo še vedno brez problema prodajajo.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz