Forum » Loža » okrasni trakovi za robove sten
okrasni trakovi za robove sten
Phantomeye ::
Ali morda kdo ve, če obstajajo okrasni trakovi za robove sten. Pred kratkim sem dal prostor prebeliti dedku, ki se je nekoč ukvarjal z beljenjem. Ampak starost precej vpliva na kvaliteto, čeprav on zanika, da bi bilo karkoli narobe. Skratka ponekod barva ni do stropa (ene 20 mm), nekje je pa celo po stropu in je zaradi tega zob (sploh, ker je odtenek precej močan... drugi hec pa je, da sta steni pobarvani z dvema odtenkoma, pa je prehod zelo 'neprijazen'. Večina bi te stvari spregledala, ampak mene takšne stvari grizejo! Če bi hotel popravljat bi bilo preveč dela.
tl;dr: rabim okrasne trakove (neke vrste tapete, če hočete), da z njimi prekrijem deformirane prehode med različnimi stenskimi barvami. Nekaj sem že googlal, pa nisem uspel najti nič konkretnega.
Torej, če kdo ve... prosim :)
tl;dr: rabim okrasne trakove (neke vrste tapete, če hočete), da z njimi prekrijem deformirane prehode med različnimi stenskimi barvami. Nekaj sem že googlal, pa nisem uspel najti nič konkretnega.
Torej, če kdo ve... prosim :)
einstein :P ::
več dela z okraski, kot s popravljanjem. a ni pobarval do roba, ali kako?
STAY OUT OF MY TERRITORY!
SkIDiver ::
Štukature iščeš. Letev, ki pride v vogal med steno in strop. Lahko pa tudi nižje na steni. Odvisno kaj hočeš.
gzibret ::
Poglej v bauhaus - tam jih imajo iz stiropora in podobnih materialov. Samo so snežno beli. Če nimaš sten takšne barve, in če le-te niso ravne, boš imela več dela z lepljenjem, kitanjem in barvanjem, kot pa da saniraš trenutno stanje.
Moje misli...
Moje misli...
Vse je za neki dobr!
Engineer_ ::
še enkrat prebeli, tokrat sam. Robove zaščiti s tistim lepilnim trakom za leplenje, tako da bo res kar se da ravna črta. Bo zagotovo hitreje in lepše narejeno.
Dvomim da bo dosti pomagalo če vmes neke letvice daš, saj bo razlika med odtenki verjetno še vedno opazna. Prav tako mora biti stena 100% ravna, da takšna letev lepo stoji, sicer so luknje in se še bolj opazi šlampasto narejeno steno.
sicer pa jebiga, vsi se postaramo.
Dvomim da bo dosti pomagalo če vmes neke letvice daš, saj bo razlika med odtenki verjetno še vedno opazna. Prav tako mora biti stena 100% ravna, da takšna letev lepo stoji, sicer so luknje in se še bolj opazi šlampasto narejeno steno.
sicer pa jebiga, vsi se postaramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
Phantomeye ::
einstein :P je izjavil:
več dela z okraski, kot s popravljanjem. a ni pobarval do roba, ali kako?
med dvema stenama stik ni raven, pac vijugasto, ker ni uporabil traku, ker se mu ni dalo čakat, da se barva na eni steni posuši (dve modri barvi) Pa pri stropu ni povsod do roba, kar hecno zgleda. ocitno bom moral v roke prijet majhen čopič pa popravit. Te stvari niso za moj perfectionističen srce :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Beljenje notranjih stenOddelek: Loža | 23443 (5214) | lonewolf_ |
» | Obnova lesenega stropa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22324 (14969) | ardom |
» | Pleskanje sobeOddelek: Loža | 4064 (2446) | FTad |
» | Pleskanje stene (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18986 (14352) | cheff |
» | pritrditev polic na nenosilno stenoOddelek: Loža | 3974 (3819) | madmitch |