Forum » Operacijski sistemi » Instalacija w98 - NDIS problem
Instalacija w98 - NDIS problem
GIANT ::
Sestavil sem si PC: Epox (Sis 648), LAN, FireWire, AC97 on board, 512 DDR, ...
Če nanj instaliram W98 se mi zagon vedno ustavi z napako pri initializaciji NDIS. Zagon s potrjevanjem korakov, razen NDOS pa deluje OK.
Sumil sem na HW problem, vendar sem za probo instaliral še W2K in WinXP, oba brez najmanjšega priblema !!!
Najbolje bi bilo instalirati le en OS pa rabim tudi W98 zaradi nekaj starih programov in igric.
Kaj je NDIS, zakaj se uporablja?
Ali ga lahko nekako zaobidem pri boot (W98).
Ima kdo kakšno idejo?
Če nanj instaliram W98 se mi zagon vedno ustavi z napako pri initializaciji NDIS. Zagon s potrjevanjem korakov, razen NDOS pa deluje OK.
Sumil sem na HW problem, vendar sem za probo instaliral še W2K in WinXP, oba brez najmanjšega priblema !!!
Najbolje bi bilo instalirati le en OS pa rabim tudi W98 zaradi nekaj starih programov in igric.
Kaj je NDIS, zakaj se uporablja?
Ali ga lahko nekako zaobidem pri boot (W98).
Ima kdo kakšno idejo?
- premaknil: ToniT ()
ToniT ::
NDIS - Network Device Interface Specification
Najbolj enostavno bo, če boš odstranil vse gonilnike od mrežne in modema in jih na novo naložil. Največkrat se ta napaka pojavlja, če mrežna kartica ali modem ni pravilno inštaliran-a.
Najbolj enostavno bo, če boš odstranil vse gonilnike od mrežne in modema in jih na novo naložil. Največkrat se ta napaka pojavlja, če mrežna kartica ali modem ni pravilno inštaliran-a.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 BSODOddelek: Operacijski sistemi | 1185 (1098) | adam1900 |
» | Problem s prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 508 (445) | dronyx |
» | PC se mi resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1562 (1369) | Parsifalius |
» | Windows 98 - NUJNOOddelek: Operacijski sistemi | 2207 (2035) | ToniT |
» | Sistem prehiter za win98???prosim pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (1069) | zvery1 |