Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik piska
Računalnik piska
slash90 ::
Pozdravljeni!
Kupil sem novo matično ploščo asrock fm2 fm2a75m-dgs in procesor amd a6-5400k. Lepo vse skupaj sestavim in računalnik mi po kakši uri začne piskat. Sem sumil prvo, da je kriv napajalnik, ga zamenjam, ampak še je vedno dalje piskalo. Nato sem pa ugotovil, da če onemogočim grafično kartico AMD Radeon HD 7540D katera je integrirana v procesor, mi neha piskat. Za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.
lp
Kupil sem novo matično ploščo asrock fm2 fm2a75m-dgs in procesor amd a6-5400k. Lepo vse skupaj sestavim in računalnik mi po kakši uri začne piskat. Sem sumil prvo, da je kriv napajalnik, ga zamenjam, ampak še je vedno dalje piskalo. Nato sem pa ugotovil, da če onemogočim grafično kartico AMD Radeon HD 7540D katera je integrirana v procesor, mi neha piskat. Za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.
lp
Ne, ni pc speaker. Piska pa konstantno. Včasi na trenutke preneha, potem pa spet dalje. Ton piska pa je tak bolj visok.
Hayabusa ::
Daj posnami in naloži na YT.
Če ni pc speaker niti napajalnik (s katerim si zamenjal katerega), kaj se še lahko ?
Chasis speaker ?
Grafično si disablal v biosu ?
Če ni pc speaker niti napajalnik (s katerim si zamenjal katerega), kaj se še lahko ?
Chasis speaker ?
Grafično si disablal v biosu ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Assass1n ::
Googlaj coil whine če je to. Če je zvij časopis in z ušesom išči izvor. Lahko probaš omejit z kaksnim lepilom, silikonom ali peno. Če ti z drugo graficno to ne dela, priporočam da onboard izklopiš in si kupiš poceni drugo, najbolje pa najmanj živcev boš pokuril.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Sem inštaliral windows 8(prej sem imel sedmico), in to nadležno piskanje je čudežno izginilo Tak, da je verjetno bila programska napaka. V glavnem zdaj dela brezhibno.
lp
lp
Sem še malo raziskoval zadevo in ugotovil, če inštaliram driver za grafično v operacijskem sistemu Windows 7, potem piska. Če ga pa v Windows 8 potem pa ne.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se sploh ne naloži- niti biosa ni.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1359) | Arto |
» | Računalnik piskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2919 (2563) | draciel |
» | Racunalnik se ne "prizge"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1036) | lanicorec |
» | PiskanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (967) | iMark |
» | Ko nekaj časa igram Mi začne piskat v kištiOddelek: Strojna oprema | 1517 (1427) | M-XXXX |