Forum » Kaj kupiti » Kvalitetne ušesne slušalke
Kvalitetne ušesne slušalke
joej970 ::
Pozdravljeni,
iščem kvalitetne slušalke za v uho, ne tiste dj variante. Odlično bi bilo, če bi bile silikonske, da bi čim bolj izolirale zvok okolja. Cenovni rang pa nekje do 70EUR.
Kateri proizvajalci imajo najboljše razmerje cena/kakovost? Sta skullcandy & beats by dr. dree vredna takih cen?
Najboljša znamka bi naj bila Sennheiser?
So Sennheiser boljše od Applovih, ki so relativno poceni -30EUR?
Hvala za nasvete! :)
iščem kvalitetne slušalke za v uho, ne tiste dj variante. Odlično bi bilo, če bi bile silikonske, da bi čim bolj izolirale zvok okolja. Cenovni rang pa nekje do 70EUR.
Kateri proizvajalci imajo najboljše razmerje cena/kakovost? Sta skullcandy & beats by dr. dree vredna takih cen?
Najboljša znamka bi naj bila Sennheiser?
So Sennheiser boljše od Applovih, ki so relativno poceni -30EUR?
Hvala za nasvete! :)
- spremenil: joej970 ()
Sadida ::
Odvisno katere sennheiserjeve slušalke. Če boš odštel zanje 70€ bodo verjetno boljše od applovih. Za ta denar dobiš kolikor toliko spodobne slušalke, čudežev pa ravno ne pričakuj. Sam imam sennheiser px100, ki so malo cenejše in sem kar zadovoljen z njimi, imam pa tudi sennheiser HD270, ki so zares kvalitetne. Žal nobene od teh niso silikonske.
joej970 ::
@Sadida
Hvala za info.
Ampak jaz iščem takšne slušalke, kot jih dobiš zraven mobielov, mp3, etc. (earbuds)
Hvala za info.
Ampak jaz iščem takšne slušalke, kot jih dobiš zraven mobielov, mp3, etc. (earbuds)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26827 (1680) | estons |
» | Katere slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 3194 (1733) | T_F_7 |
» | Ušesne slušalke? katere?Oddelek: Kaj kupiti | 5940 (3920) | vilonja |
» | Zanesljive slušalke za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1541 (1299) | borovec |
» | Kater in-ear slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 5924 (3948) | Janac |