Forum » Pomoč in nasveti » Autocad R12 format v R11 in R10
Autocad R12 format v R11 in R10
kixs ::
Poizkusam skonvertirat par dwg-jev iz verzije 12 v 10 in 11. Google najde kup programov, vendar po testiranju, noben dejansko ne naredi tega uspesno - verjetno je kriva starost teh formatov in jih noben ocitno ne potrebuje (vsaj za downgrade, upgrade deluje lepo).
Ima kdo kaksne izkusnje s spremembo formata v imenovanih verzijah? Ali pa bom probal z DXF-om kaj narediti.
lp
Ima kdo kaksne izkusnje s spremembo formata v imenovanih verzijah? Ali pa bom probal z DXF-om kaj narediti.
lp
kixs ::
Kot ze prej receno, probal sem ene 7 konverterjev, ki obljubljajo pretvorbo, vendar noben tega ne naredi tako, da bi R10 odprl ta "novi" DWG. Tudi tega, ki ga omenjas.
Ok, po vrsti, spodaj nasteti so sprobani in ne naredijo obljubljenega.
DWG DXF Converter 2.0
dwgConvert 7.0
Easy CAD Converter
CAD Version Converter
Universal CAD Converter
Any DWG DXF Converter
Acme CAD Converter 8
DWG True View
Sem pa sel tule vprasat, ker se z Acad-om nisem ukvarjal ze skoraj 20 let. Google pa tudi ne najde kaksnih pametnih nasvetov - razen, ze prej omenjenih programov.
Ok, po vrsti, spodaj nasteti so sprobani in ne naredijo obljubljenega.
DWG DXF Converter 2.0
dwgConvert 7.0
Easy CAD Converter
CAD Version Converter
Universal CAD Converter
Any DWG DXF Converter
Acme CAD Converter 8
DWG True View
Sem pa sel tule vprasat, ker se z Acad-om nisem ukvarjal ze skoraj 20 let. Google pa tudi ne najde kaksnih pametnih nasvetov - razen, ze prej omenjenih programov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Free CAD programiOddelek: Programska oprema | 9806 (8259) | neboben |
» | alternativa autocadu-legalna verzijaOddelek: Programska oprema | 1815 (1682) | opeter |
» | Nadomestek AutocadaOddelek: Programska oprema | 4071 (3868) | opeter |
» | Konvertiranje AutoCad datotekOddelek: Programska oprema | 1600 (1559) | bosmla |
» | AutoCad 2000/2004 formatOddelek: Programska oprema | 1730 (1595) | barbarpapa1 |