» »

iOS 7

iOS 7

Alencica ::

Na ipadu ne najdem kalkulatorja in vremena ... Kam je to vse šlo??! Googlat apple zadeve mi pa ven meče samo "16 best apps in ios7" in podobne neumnosti.

zee? kdorkoli? help, plz ...

CoolBits ::

Poglej v mapi extras za calc... weather bi pa moral bit na prvem zaslonu, če si naredila restore in set as new.

;-) ::

Vreme ie na prvem zaslonu, kalkulator tam kjer je bil v utilities ali pa do niega dostopas kar preko control centra.

Mavrik ::

Em, na iPadu kalkulatorja in vremena nikoli ni bilo. Ne na prejšnjih iOSih, ne na sedmici. Poišči alternativo na AppStore-u.
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

Fenx, kaj pa priporočate za vreme in calc?

amacar ::

Jaz sem uporabljal calculator+.

Ali ima kdo 7.0.4 na iphone 4s? Kako dela?

Apple ::

Alencica je izjavil:

Ali ima kdo 7.0.4 na iphone 4s? Kako dela?

Ma moja... Nič ne jamra... :D
LP, Apple

jurre ::

na 4s dela kar OK, na 4ki pa tudi nekak. Na 6ki se je 4s hitreje odzival, zdi se mi je da je bilo vec RAMa prostega - zdaj mi npr. bolj zahtevne igrice stekajo (kak real racing 3), ki prej na iOS6 nikol ni...

tnx, javim nazaj, kako bo :)

skyone ::

Mene zanima kako si lahko inštaliram ios 7 temo na androida? Ful hvala za pomoooč.

hojnikb ::

zakaj bi to hotu ?

Sicer pa, poglej na market, če obstaja kak tak laucher.. Optionally lahko poflešaš na svoj telefon (če obstaja) rom, ki je v celoti preoblečen v ios..
#brezpodpisa

skyone ::

Všeč mi je tema, moje sem se naveličala. Na play trgovini sem pogledala, ampak mi ni nič delalo. Kakšen je pa drugi način?

hojnikb ::

odsvetujem ti flešanje kakih novih romov, gor, če neveš kaj delaš :)
#brezpodpisa

spajdrmen ::

Zanima me, katera aplikacija je dobra za branje e-pošte, vendar z mojo domeno (se pravi da si sam naštimaš strežnike) pa da je po možnosti brezplačna

Vgrajena, original.

spajdrmen ::

a mas kaksen tutorial, kako priti do nje in kako to nastavit? Namrec prvic uporabljam ios, in ga imam komaj par dni

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple WWDC: iOS (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
8325024 (16245) razerznak
»

Izšel iOS 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
9738268 (32275) duque