Forum » Mobilne tehnologije » MMS-i iz TS na Tušmobil/Telemach - kje je težava??
MMS-i iz TS na Tušmobil/Telemach - kje je težava??
bastadu ::
Torej jaz sem pri TS (telefon A), žena pri Telemachu (telefon B), tašča pri Tušmobilu (telefon C) in tast pri TS (telefon D).
Če A pošlje MMS na telefon B ali C, ga le ta ne prejmeta (MMS se seveda zaračuna).
Če A pošlje MMS na telefon D je bp.
Če B pošlje MMS na telefon C in obratno je bp.
Če B, C ali D pošljejo MMS na A je bp.
Če D pošlje MMS na C je bp.
SMS-i delujejo na vse možne kombinacije, težava je le pri pošiljanju MMSov iz tel. A (TS) na telefone v Tušmobilovem omrežju. Klical sem že na TS podporo in so mi rekli, da je pri njih vse ok, smo tudi sprobali in so dobili MMS, čeprav mi MMSe na TS številke tako pošilja bp. Kje bi lahko tičala težava???
Če A pošlje MMS na telefon B ali C, ga le ta ne prejmeta (MMS se seveda zaračuna).
Če A pošlje MMS na telefon D je bp.
Če B pošlje MMS na telefon C in obratno je bp.
Če B, C ali D pošljejo MMS na A je bp.
Če D pošlje MMS na C je bp.
SMS-i delujejo na vse možne kombinacije, težava je le pri pošiljanju MMSov iz tel. A (TS) na telefone v Tušmobilovem omrežju. Klical sem že na TS podporo in so mi rekli, da je pri njih vse ok, smo tudi sprobali in so dobili MMS, čeprav mi MMSe na TS številke tako pošilja bp. Kje bi lahko tičala težava???
- spremenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MMS NastavitveOddelek: Mobilne tehnologije | 1402 (1139) | Lujz113 |
» | MMS nastavitveOddelek: Mobilne tehnologije | 7072 (7015) | šernk |
⊘ | Apple iPhone da ali neOddelek: Mobilne tehnologije | 3251 (2032) | ABX |
» | ne morem prejeti mmsov na n73Oddelek: Mobilne tehnologije | 1614 (1419) | krho |
» | Iz računalnika v mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 977 (826) | cartman1 |