» »

Pomoč pri izbiri LG optimus 4x- LG optimus G- Nokia Lumia 920

Pomoč pri izbiri LG optimus 4x- LG optimus G- Nokia Lumia 920

I7I ::

Lep pozdrav.... torej moj izbor je padel nekako na te 3 in bi rad mnenje predvsem tistih ki si lastite katerega od zgoraj omenjenih. Nakup se bo izvedel, verjetno že jutri al pojutrišnjem in sem še nekako neodločen... Lastim si tablico Nexus 7 in trenutno imam 1 teden na probi mobitel lumio 800 tako da vsaj malo vidim kako je windows phone čeprav stari 7.8 ... Ali izstopa kateri od teh, mogoče v tem cenovnem rangu tudi kateri, ki ga nisem naštel, ali pa je pač stvar okusa in ne bom naredil napake z nobenim od njih... Uporabljal bi pa se predvsem za (klicanje,sms,emaile,internet ) da dela hitro in čim dlje/baterija :) Hvala za mnenja

LP :)

kiks ::

Imel sem 4x in Lumio. Lumia je sicer super telefon, zelo stabilen, vse dela, sem ga pa "oddal" naprej zaradi Win. Enostavno ni aplikacij, na katere sem se navadil na Androidu. 4x je sedaj že starejši model, ki ima pa privlačno ceno. Na telefonu ni absolutno nobene zamere, vse dela korektno in ok, ni pa noben presežek v nobenem vidiku (hitrost, oblikovanje). Ima pa 4x za moje pojme najboljši (že vgrajen) koledar izmed vseh androidov. Najbrž ima enakega ali podobnega tudi Optimus G

Aja - baterija pa kar pričakuj, da več kot dan ne bo zdržala. Tukaj je edina izjema (po mojih izkušnjah) Galaxy S4, ki zna zdržati skoraj dva dni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kiks ()

weasel ::

Mogoče HTC One X?

SLO_Matej ::

Če želiš telefon, ki preprosto deluje že iz škatle in to hitro, tekoče, brez zatikanja, vzemi Lumio 920. Za vse kar si naštel je v WP-ju dobro poskrbljeno. Poleg tega pa je telefon trenutno res ugoden.

Če so na voljo vse aplikacije, ki jih potrebuješ, pa preveri v Trgovini Windows Phone: http://www.windowsphone.com/sl-si/store

s1m0n ::

Kot pravi SLO Matej, Lumia 920, če najdeš vse kar potrebuješ (aplikacije, storitve...)

Ne vem zakaj bi izbiral med 4X in G saj je G novejši in zmogljivejši model! Android tako že poznaš iz N7 in veš kako deluje. Na 4X in G je JB tekoč. Koledar pa bi tudi jaz pohvalil ter celoten LGjev UI.

Tak, da če ne potrebuješ na morje aplikacij in ti Android ni prioriteta vzami Lumio 920.

ziga1990 ::

weasel je izjavil:

Mogoče HTC One X?

lahko povem iz sojih izkušenj kadar ga uporabljam kot telefon mi baterija zdrži 5-7 dni in kar misle OP početi bo zdržal en dan 100%,če nov špilal iger, ker te ga spravjo iz 100% na 10% v 4-6-ih urah
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

WaterBoy ::

Ima kdo LG optimus G? Imam eno vprašanje glede telefona?

Buggy ::

Povej kaj te zanima? Sem ga vzel zeni v siol akciji in ima se vse stock gor, baterija pa ji zdrzi minimalno 5 dni...ja, ni heavy user, pa vse nepotrebno in prednamesceno s strani Mobitela sem ji izklopil, vklopil pa 2G, Wlan in sinhronizacijo samo na gmailu in vremenu.

Uh kar 5 dni. Meni mogoče malo več kot en dan, je pa telefon star 4 dni :)

Zanima me pa to: Če zadnji strani na telefonu pod kamero rahlo potolčem z prstom, mi deluje kot da nekaj notri ni vredu. Sliši se tak zvok kot da nekaj ni notri pritrjeno, ali pa da je zlomljeno. Isto se sliši če dam kamero čisto k ušesu, vklopim kamero in z prstom fokosiram na raznih mestih. Predvidevam da ta zvok spuča leča kamere ko se premika in fokusira. Se morim ali je res kaj narobe z telefonom

Hvala

IL_DIAVOLO ::

Pri nobenem ne boš naredil napake, če so ti všeč "cigli".

Meni sicer ne sedejo ti telefoni, ampak če so tebi všeč, pa kar po enega izmed teh, odloči se, kateri operacijski sistem ti bolj sede, pa je to to ;)

WaterBoy je izjavil:

Uh kar 5 dni. Meni mogoče malo več kot en dan, je pa telefon star 4 dni :)

Zanima me pa to: Če zadnji strani na telefonu pod kamero rahlo potolčem z prstom, mi deluje kot da nekaj notri ni vredu. Sliši se tak zvok kot da nekaj ni notri pritrjeno, ali pa da je zlomljeno. Isto se sliši če dam kamero čisto k ušesu, vklopim kamero in z prstom fokosiram na raznih mestih. Predvidevam da ta zvok spuča leča kamere ko se premika in fokusira. Se morim ali je res kaj narobe z telefonom

Hvala

Sem malo potrkaval (bolje da ne ves kako me je tacas zena gledala)...jah, mogoce je res slisati rahlo drugacen zvok, ce trkam pod kamero in cca 2cm okoli nje, za razliko od trkanja po spodnji polovici zadnje strani. Lahko bi tudi rekel, da zvok deluje tako kot, da nekaj v notranjosti vibrira, ja.

Evo nase in njeno porabo...po 3-eh dneh se vedno 64% baterije ...sparovna punca :D

Hvala, živci so sedaj mirni :)

samotest ::

@buggy: a to imaš "bumper" ali je cel "case" tudi z zadnjo stranjo pokrito na telefonu? Kje si nabavil, če je "bumper"?

@buggy: še eno vprašanje.. kaj pomeni "pa vse nepotrebno in prednamesceno s strani Mobitela sem ji izklopil," . Kako si to naredil, ker si tudi jaz ne bi želel, da mi kurijo baterijo nepotrebne stvari..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: samotest ()

bumper je ja...je pa original od LG-ja, kupljen v Mobitelu v Citiparku LJ...mislim da je bil 16€

simpl in nic posebnega....vse Mobitel aplikacije in polno takih, ki jih popolnoma nic ne rabi sem odinstaliral, nastavil omrezje na 2G, ekran svetilnost dal na 50% in vklopil od LG-ja EKO mode.

samotest je izjavil:

@buggy: a to imaš "bumper" ali je cel "case" tudi z zadnjo stranjo pokrito na telefonu? Kje si nabavil, če je "bumper"?

@buggy: še eno vprašanje.. kaj pomeni "pa vse nepotrebno in prednamesceno s strani Mobitela sem ji izklopil," . Kako si to naredil, ker si tudi jaz ne bi želel, da mi kurijo baterijo nepotrebne stvari..

Pod mobitel aplikacije pomoje misli planet tv, siol ne vem kok aplikacij, monitor, pa ka še vem ka use je blogor. Js sm isto to prvo zbrisal

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Googlov projekt Ara se odmika (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
9837890 (31895) mailer
»

NOKIA LUMIA 920 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
487116807 (53879) Machete
»

Nov telefon, razočaran nad nokio E6

Oddelek: Kaj kupiti
344449 (3026) fosil
»

Nove nokie: Lumia 820 in 920 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
30264259 (40091) rok_p
»

Izbira mobitela

Oddelek: Mobilne tehnologije
144759 (4464) Chev

Več podobnih tem