Forum » Kaj kupiti » Nakup procesorja in matične za cca 70-80€
Nakup procesorja in matične za cca 70-80€
drzni86 ::
Zdravo!
Ker zadnje čase ne spremljam pretirano novosti na področju strojne opreme me zanima kaj je trenutno najbolj optimalni nakup plošče in procesorja v vrednosti 70-80€
Računalnik se bo uporabljal za internet, filme in glasbo.
Po možnosti naj ima plošča zadovoljivo integrirano grafiko. Lahko ima tudi samo 2 slota za ram.
Hvala!
Ker zadnje čase ne spremljam pretirano novosti na področju strojne opreme me zanima kaj je trenutno najbolj optimalni nakup plošče in procesorja v vrednosti 70-80€
Računalnik se bo uporabljal za internet, filme in glasbo.
Po možnosti naj ima plošča zadovoljivo integrirano grafiko. Lahko ima tudi samo 2 slota za ram.
Hvala!
drzni86 ::
Hvala za prvi predlog.
Aja... v poštev pride tudi rabljena zadeva... Recimo, če prodaja kdo komplet Procesor, plata, 4Gb ram (lahko 2x2) za cca 100€
Aja... v poštev pride tudi rabljena zadeva... Recimo, če prodaja kdo komplet Procesor, plata, 4Gb ram (lahko 2x2) za cca 100€
sajmon ::
@trnvpeti: drzni sprašuje samo za procesor in matično v rangu 70eur. Ni omenjal, da mora biti ram v temu znesku.
Še moje podobno vprašanje. Se v podobno cheap konfirugraciji splača zamenjat zgoraj omenjeni procesor za tega
Še moje podobno vprašanje. Se v podobno cheap konfirugraciji splača zamenjat zgoraj omenjeni procesor za tega
trnvpeti ::
hojnikb ::
@trnvpeti: drzni sprašuje samo za procesor in matično v rangu 70eur. Ni omenjal, da mora biti ram v temu znesku.
da... tale pentium je top budget izbira.
#brezpodpisa
trnvpeti ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik do 400€Oddelek: Kaj kupiti | 3974 (1566) | Steinkauz |
» | računalnik se ne prižge!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2457 (2272) | d4vid |
» | počasen računalnik(nov cpu in matična) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10566 (9651) | hojnikb |
⊘ | kateri procesorji so dobri za igranje igric? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 30314 (27600) | dzinks63 |
» | Kolikšna je vrednost računalnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16251 (15262) | Brias |