Forum » Pomoč in nasveti » problem z win 8 32bit
problem z win 8 32bit
mera ::
lep pozdrav
na novo sem naložil win 8 .Problem je sledeč :po uspešno upravljenem nalaganju in tudu ostalih programov sem dal ponovni zagon in sedaj se mi pri nalaganju zaustavi in samo piše vnovični zagon.
win so naloženi na asusovem prenosniku ,tudi če ga izklopim na tipki za izklop mi pri ponovnem vklopu takoj napiše vnovični zagon in se krogec samo suče in suče....
niti ne morem priti v bios.
kakšen nasvet in hvala
na novo sem naložil win 8 .Problem je sledeč :po uspešno upravljenem nalaganju in tudu ostalih programov sem dal ponovni zagon in sedaj se mi pri nalaganju zaustavi in samo piše vnovični zagon.
win so naloženi na asusovem prenosniku ,tudi če ga izklopim na tipki za izklop mi pri ponovnem vklopu takoj napiše vnovični zagon in se krogec samo suče in suče....
niti ne morem priti v bios.
kakšen nasvet in hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 8.1 - težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2246 (843) | BivšiUser2 |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10850 (8364) | krepki |
» | Windows se ne zažene, onemogočen dostop do BIOS-aOddelek: Operacijski sistemi | 831 (750) | XKEKAX |
» | Pomoč! HDD preneha delovati čez časOddelek: Strojna oprema | 1129 (903) | Sisus |
» | Računalnik ne boota Windows 7 DVDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 996 (840) | vesoljec1 |