Forum » Kaj kupiti » mylemon.at - težava
mylemon.at - težava
Leprechaun ::
A mi lahko kdo pojasni tole?
A je to napaka ali kaj?
Na tem računalniku mi piše te cene na 2 pa dražje.
Tudi ko dodam v košarico cene ostanejo.
Lep pozdrav
A je to napaka ali kaj?
Na tem računalniku mi piše te cene na 2 pa dražje.
Tudi ko dodam v košarico cene ostanejo.
Lep pozdrav
- spremenil: Leprechaun ()
Na svojem osebnem računalniku. Tisto so pa SS trgovine, ker na domačem prenosnem računalniku pa so cene dražje/višje.
(sliki sta samo dokaz, da si ne izmišljujem :) ).
(sliki sta samo dokaz, da si ne izmišljujem :) ).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Leprechaun ()
techfreak :) ::
Kaj če bi dal še slike iz drugega računalnika? Ne škodi tudi povezava do tega kar je na slikah, da bomo lahko tudi sami preverili.
freesty ::
Ce bi malo boljse prebral bi ti bilo takoj jasno. Na slikah, ki si jih pripopal so cene brez davka, pise "exklusive". Pri drazjih pa je ze davek vracunan.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Aha hvala, nisem sploh opazil, se mi ni jasno zakaj bi se to naenkrat spremenilo. Hvala za pojasnilo - nisem niti pomislil na to.
twom ::
Sam sem najprej pomislil na (slik sploh nisem gledal) novo prakso v spletnih trgovnah, da se cena razlikuje od kupca do kupca. Se pravi, v istem trenutku imata dva različna kupca različni ceni.
Sam domnevam, da algoritmi socialnega inženiringa določijo za vsakega posebaj koliku mu reč pomeni in temu primerno prikaže višjo/nižjo ceno.
Lp,
Peter
Sam domnevam, da algoritmi socialnega inženiringa določijo za vsakega posebaj koliku mu reč pomeni in temu primerno prikaže višjo/nižjo ceno.
Lp,
Peter
To sem gledal še na pol v spanju, pa mi je uspelo spregledati, ker ravno včeraj sem pri njih naročal, potem pa danes zjutraj ta šok ;) - je bilo prelepo, da bi bilo res.
kabana ::
Eno vprašanje, da ne odpiram teme:
prijatelj ima s.p. in bi na mylemon kupil rame. Videl je, da je za privatne stranke cena inkl. 20% DDV, za podjetnike (Geschäftskundenshop) pa exkl. 20% DDV. Zdi se, kot da je za podjetnike pol 20% ceneje. V čem je fora? A on pol dejansko plača 20 % manj za rame?
Jaz razumem tako, da on plača polno ceno (inkl 20% DDV), tale DDV pa lahko potem v SLOVENIJI ob davčni napovedi uveljavlja kot davčno olajšavo. A to drži?
Tnx
prijatelj ima s.p. in bi na mylemon kupil rame. Videl je, da je za privatne stranke cena inkl. 20% DDV, za podjetnike (Geschäftskundenshop) pa exkl. 20% DDV. Zdi se, kot da je za podjetnike pol 20% ceneje. V čem je fora? A on pol dejansko plača 20 % manj za rame?
Jaz razumem tako, da on plača polno ceno (inkl 20% DDV), tale DDV pa lahko potem v SLOVENIJI ob davčni napovedi uveljavlja kot davčno olajšavo. A to drži?
Tnx
darkolord ::
Ne.
Če ni davčni zavezanec, plača DDV mylemonu ob nakupu.
Če je davčni zavezanec, ne plača DDVja ob nakupu ampak mora potem narediti samoobdavčitev.
Če ni davčni zavezanec, plača DDV mylemonu ob nakupu.
Če je davčni zavezanec, ne plača DDVja ob nakupu ampak mora potem narediti samoobdavčitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalniške komponenteOddelek: Pomoč in nasveti | 1362 (1173) | srdo |
» | Kupujem računalnik - prosim za nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14202 (12794) | oberskitona |
» | Spletna trgovina, dobava, prodaja, DDV, skladiščenje...Oddelek: Loža | 5210 (4343) | gazibo |
» | Kaj pomeni Maximum shared memory of 1024 MB?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (788) | mihibo5 |
» | Metro - vracilo davkaOddelek: Kaj kupiti | 4827 (4320) | NiggerBob |