Forum » Operacijski sistemi » Switch user v XP-jih - preprečenje ugašanje računalnika accounta, če ni administrator
Switch user v XP-jih - preprečenje ugašanje računalnika accounta, če ni administrator
Yeznick ::
Torej dogaja se mi takole. V XP-jih imam dva uporabnika. Mene kot Administratorja, in brata,
kot limited account. Problem je v tem, da če zamenjam uporabnika s "Switch user" (torej moji programi tečejo naprej), potem moj brat lahko vseeno ugasne računalnik. Kako mu to preprečim, oziroma kako naredim, da lahko samo administrator resetira ali ugasne račuanlnik.
LP,
Yeznick
kot limited account. Problem je v tem, da če zamenjam uporabnika s "Switch user" (torej moji programi tečejo naprej), potem moj brat lahko vseeno ugasne računalnik. Kako mu to preprečim, oziroma kako naredim, da lahko samo administrator resetira ali ugasne račuanlnik.
LP,
Yeznick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rss odjemalec novicOddelek: Omrežja in internet | 1572 (1305) | Shatzy |
» | Nekatere igre ne delajo preko internet connection sharing. Kaj narediti?Oddelek: Omrežja in internet | 903 (805) | Jinto |
» | Kateri napajalnik priporočate kot najbolj zanesljiv in ne predrag?Oddelek: Kaj kupiti | 806 (740) | Azrael |
» | Kateri UPS priporocate?Oddelek: Kaj kupiti | 872 (730) | AngelOfDeath |
» | Kako spremeniti IRQ za razne kartice v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1946 (1596) | AngelOfDeath |