Forum » Pomoč in nasveti » težave z grafično
težave z grafično
rayzz ::
Pred kratkim mi je od starejšega sistema ostala grafična kartica nvidia 8500 gt. Odločil sem se da bi jo dal v sedanji računalnik ki teče na intelovi integrirani grafiki. Vse je lepo delovalo win7 je namestil driverje, katere sem nato zamenjal z nvidijinimi. Po ponovnem zagonu se vse ustavi pri logotu in vrže ven blue screen. Kaj bi lahko bilo narobe? (grafična je prej delovala normalno na win visti 32bit, sedanji sistem teče na win7 ultimate 64bit)
hvala za odgovore, lp
hvala za odgovore, lp
kupim9 ::
Takoj v pečico z njo, lahko pomaga lako tudi ne, boš vsaj vedel na čem si, res pa je da se po pečici če ne rata lahko za vekomaj posloviš od nje.
Seljak ::
Naj da kar celi računalnik v pečico Hecam se. Tako kot je že Hayabusa napisal,prej preveri,kaj pomeni error code,ki se ti izpiše.
Če ne moreš prebrati in si zapisati BSOD kode si naštimaj,da se računalnik ne bo sam ugašal.
Start-->Nadzorna plošča-->Sistem in varnost-->Sistem-->Dodatne nastavitve sistema(na levi strani)-->odpre se ti novo okno in tam kjer piše Zagon in obnovitev klikneš Nastavitve.Odpre se ti novo okno in tam kjer piše Zaženi znova samodejno odkljukaj.
Če ne moreš prebrati in si zapisati BSOD kode si naštimaj,da se računalnik ne bo sam ugašal.
Start-->Nadzorna plošča-->Sistem in varnost-->Sistem-->Dodatne nastavitve sistema(na levi strani)-->odpre se ti novo okno in tam kjer piše Zagon in obnovitev klikneš Nastavitve.Odpre se ti novo okno in tam kjer piše Zaženi znova samodejno odkljukaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 9800gt artefaktiOddelek: Strojna oprema | 6340 (5447) | dottor |
» | Samodejno ugašanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 624 (583) | mcstar123 |
» | Problem z grafični kartico (hd 4870 512mb)Oddelek: Strojna oprema | 1240 (1067) | Palachinka |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8688 (7802) | Yossarian |