Forum » Mobilne tehnologije » 3g povezava in whatsapp
3g povezava in whatsapp
xsum1 ::
zanima me, če je 3g Zastonj? Vem, da vsi pravijo da ni, ampak ko sem jaz zunaj in celo uro po whatsapp prčkam in mi kaže 3g zgoraj, moje stanje na računu ostaja enako..sej ne, da se pritožujem, ampak če grem surfat preko opere mi pobere nekaj centov, ta app pa nič...pa sem predplačnik, mobitel, nobenih zakupljeníh količin. Zanim me potem, če imam to nekako zastonj, kaj bi potem bilo, če ujamem 3g in ni wifija pa to uporablam s to app? Pomoje tam bi pa požrlo denar, ker je drugo omrežje?
jap, se na off je bil wifi (ko lahko na novih fonih das off ) tak da ja, 100% pa tudi ko je bil wifi on so bili vsi zaklenjeni.. Pa kaZalo mi je v oblacku 2x kb prenos za upload pa download na 3gju, ker ko mam wifi on mi pise wifi pa zraven samo eno kb cifro prenosa-hitrosti
hojnik, stanje sem preverjala ene parkrat vmes med uporabo pa ni slo nic dol, edino pol k se jo opera pa gmail zalaufala
hojnik, stanje sem preverjala ene parkrat vmes med uporabo pa ni slo nic dol, edino pol k se jo opera pa gmail zalaufala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xsum1 ()
hm samo v celi uri? Ponavad ze na wifiju k pride sporocilo pa ko ga posljes pise ene 500bytes, tako da v eni uri bi ze naneslo na nekaj kb z vsemi prejetimi in poslanimi sporocili
hojnik mam nokio pa vidim skos v oblacku, ce ne ga ce zalaufam app posebi se za to, za test zadnjic je bilo v cetrt dneva cez 5mb preneseno ze
1 megabyte = 1 048 576 bytes se pravi tudi ce bi mi polovico mb pozrlo bi se vseeno poznalo na stanju..tako pa nic
hojnik vem da so, ravno zato mi ni jasno, da mi nic ne zre
hojnik vem da so, ravno zato mi ni jasno, da mi nic ne zre
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xsum1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitve za prejemanje MMS-ov na androidu... (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20624 (10000) | Mavrik |
» | Koliko se vam sprazne telefon čez noč?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6466 (5064) | DMouse |
» | Prekoračitev omejitve in samodejno vklapljanje prenosa podatkov (Simobil/Samsung GalaOddelek: Mobilne tehnologije | 3724 (3389) | TAA66 |
» | Androdi: Brezplačni SMS-i preko wifijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5958 (4647) | hojnikb |
» | wifi toggle on/off in baterijaOddelek: Mobilne tehnologije | 793 (611) | Pesimist |