» »

Nakup kitajskega mobilnega telefona

Nakup kitajskega mobilnega telefona

Temo vidijo: vsi
««
89 / 132
»»

Konlov ::

Pri pisanju SMS-a na Redmi 3 se zaslon ne obrne. Na stalih appjih pa se? Je kaka ekstra nastavitev?

tttt ::

Je kdo naročal kakšen EU polnilec za note 3, ki omogoča hitro polnenje?

Samson ::

Blitzwolf z dvojnim usb prikljuckom 2.4A dela odlicno z Mi4c, redmi2 in mipad.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

bsslo ::

Zaslon se ne da obrniti pri pisanju sms-ov. Alternativa je kvečjemu namestitev drugega appa za pisanje sms-ev.

Btw: ustvaril sem temo "MIUI Q&A", kjer naj se zbirajo vprašanja in odgovori glede uporabe MIUI: MIUI Q&A

Pithlit ::

Hvala!
Life is as complicated as we make it...

elKaktus ::

Vi, ki imate redmi 3, a ste vzeli 16 ali 32GB ter klasično ali pro varianto? Pro ima še sdcard, ane?

Ima kdo redmi note 3 mediatek/snapdragon(aka "pro")? Gledam Pro varianto, ker ima menda še opcijo za sdcard (nujno potrebujem). Vendar bi ga vzel le, če bi imel kar se da clean android - za mediatek verzijo so bili menda neki poizkusi CyanogenMod porta (ne vem sicer kako uspešno). Je kdo pri pro/snapdragon različici uspešno naložil kaj drugega kot MIUI?

Kateri od xiaomi modelov imajo kar se da enostavno in stabilno zamenjavo na kar koli drugega kot MIUI (v skrajni sili tudi kater drugi kitajski proizvajalec, razen One plus (zaslon s pretirano resolucijo in slabo baterijo)).

mared ::

Konlov je izjavil:

Pri pisanju SMS-a na Redmi 3 se zaslon ne obrne. Na stalih appjih pa se? Je kaka ekstra nastavitev?

Hecno. Pri note 2 pa deluje.

buttcrack ::

a je top one malo pojačal cene?

Samson ::

Mi4c se v sms app obrne ekran.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

elKaktus ::

Ker ne morem popravit starega posta samo sporočam, da sem očitno zamešal nekaj podatkov. Za redmi 3 obstaja le ena varianta s snapdragon-om, med tem kot za redmi Note 3 dejansko obstajata dva modela.

Torej a ima kdo redmi note 3, po možnosti pro verzijo, in je uspešno zamenjal MIUI za kaj drugega? Je optimistično za pričakovat, da bo v kratkem kakšna stabilna alternativa?

vilonja ::

http://www.gsmarena.com/meizu_lineup_fo...
Mogoče xiaomi v letu 2016 prinese kar nekaj telefonov. Kako se drugače obnese ta njihov flyme? Je podoben MIUIU?

elKaktus je izjavil:

Vi, ki imate redmi 3, a ste vzeli 16 ali 32GB ter klasično ali pro varianto? Pro ima še sdcard, ane?

Ima kdo redmi note 3 mediatek/snapdragon(aka "pro")? Gledam Pro varianto, ker ima menda še opcijo za sdcard (nujno potrebujem). Vendar bi ga vzel le, če bi imel kar se da clean android - za mediatek verzijo so bili menda neki poizkusi CyanogenMod porta (ne vem sicer kako uspešno). Je kdo pri pro/snapdragon različici uspešno naložil kaj drugega kot MIUI?

Kateri od xiaomi modelov imajo kar se da enostavno in stabilno zamenjavo na kar koli drugega kot MIUI (v skrajni sili tudi kater drugi kitajski proizvajalec, razen One plus (zaslon s pretirano resolucijo in slabo baterijo)).

Zdravo,
jaz sem naročil Xiaomi Note 3 Pro, 32 GB, Snapdragon 650 (baje je boljši CPU kot 8-jederna varianta-Gizmochina). Ima pripravljeno za SDcard -vendar še nisem sprobal, če dela. :)
Glede MIUI... na začetku se mi je zdel zelo glup, ker sem bil prej na samsungu, samo po 1 dnevu uporabe mi je zdaj kar všeč.
Ima pa mašina kar dober fotoaparat in veliko dodatnih možnosti (efekti, filtri...) za slikanje, ki so del MIUI in jih boš verjetno zgubil, če naložiš kaj drugega.

Redmi 3 uporabniki, se splača vzet kakšen dodatek poleg telefona al je standard OK?

bsslo ::

Jaz imam original flip cover - za katerega menim, da bo hitro znucan.

gregor ::

jaz imam steklo (še nisem namestil) in flip cover, sem pa mislil da ima ta flip cover kašne magnet, tako pa flip cover kar lepo stoji stran od telefona, morda se bo čez čas ulegel na tel...
drugače pa redmi 3 dela brez problemov
LP

Imetniki Xiaomi Note 3 - kateri MIUI imate? Probavam naložiti drug ROM in baje imam zaklenjen bootloader...

zzbil ::

hej gledam za xiaomije in one plus, pa me zanima iz katere trgovine to kupujete?

A.... a.... a.... resno? Težko prebrat 2 strani?

šernk ::

a kdo pozna kak dobr navaden mobitel? pogoj: odporen na vodo in udarce do max 40eur.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Pithlit, tenks za pomoč...
Hja vidim eni aliexpress, pa ene random strani potem... Za aliexpress sem mislil da ni preveč ziher, pa zgleda naročate od tam...?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zzbil ()

MaterVola ::

Pithlit je izjavil:

A.... a.... a.... resno? Težko prebrat 2 strani?

Sticky!

mimo ::

zzbil je izjavil:

Pithlit, tenks za pomoč...
Hja vidim eni aliexpress, pa ene random strani potem... Za aliexpress sem mislil da ni preveč ziher, pa zgleda naročate od tam...?

Honorbuy.com (EU warehouse)
Aliexpress
Gearbest,Geekbuying,Efox,..

Ce narocas na ali-ju naroci pr top-one in izberi dhl postnino. ce pa ne pri top-one, pa glej da ima veliko narocil 300+ in pristej zraven se dajatve.

misso ::

šernk je izjavil:

a kdo pozna kak dobr navaden mobitel? pogoj: odporen na vodo in udarce do max 40eur.

Uporabljal cca 1,5l cat B25 (dual sim).

baterija je dolgo zdržala, na splošno zadovoljen s telefonom. Imam par pomanjkljivosti ki bi se jo s dobrim programov vse to uredilo....
Edino paziti moreš da polniš samo z originalnim kablov.

Kaj veš pa me povprašaj na ZP

gregor je izjavil:

jaz imam steklo (še nisem namestil) in flip cover, sem pa mislil da ima ta flip cover kašne magnet, tako pa flip cover kar lepo stoji stran od telefona, morda se bo čez čas ulegel na tel...
drugače pa redmi 3 dela brez problemov
LP

Ko sem ga kupil mi je to delal.

Sedaj teh težav nimam, na začetku sem ga odlagal na ekran in se je začel pokrovček lepo zapirati.
Če etuji uporabiš kot stojalo potem se spet odpira in ga lepo odložiš na ekran in je vse OK.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: misso ()

Gledam one plus two in xiaomi mi5. Kateri je po vasem mnenju boljsi:http://www.honorbuy.com/393-oneplus-2-4...
ali.http://www.honorbuy.com/675-xiaomi-mi5....

xiaomi Mi5 ta trenutek. razen če imaš čas čakat par mesecev na Oneplus 3.

sicer pa oneplus je na uradni spletni strani 350eur, mislim da je poštnina celo zastonj, v najslabšem primeru pa dodaš še 20eur, ne vem zakaj bi prek drugih trgovin nabavljal?

Uf a že pride one plus 3? Če je kaksen podatek bom kar počakal...

predvidoma konec Junija/ začetek Julija če ne kaj zašuštrajo spet kot pri dvojki.

The purported specs show the OnePlus 3 will run Android 6.0.1, likely with OxygenOS over it, and will be powered by the Snapdragon 820. It will also have an Adreno 530 GPU, have a full HD resolution, and 4GB of RAM, with 32GB of internal storage. The rear camera is expected to have 16 megapixels, while the front-facing one will have eight.

cena bo najbrž spet okoli 350eur.

Mare3 ::

Kakšno barvo Redmi 3 priporočate belo ali črno? Zlat je bolj ženski pa še grda zlata barva je. Pri črnem me moti da ni v celoti črn ampak samo sprednji del...

Uporabljal cca 1,5l cat B25 (dual sim).

baterija je dolgo zdržala, na splošno zadovoljen s telefonom. Imam par pomanjkljivosti ki bi se jo s dobrim programov vse to uredilo....
Edino paziti moreš da polniš samo z originalnim kablov.

hvala, čeprav mi to ne pomaga nič: cat je 50-100eur in vem da je preverjen, me zanima bolj če ima kdo kakega kitajca preverjenga :)

samo za informacijo: Kje se dobi Xiaomi Mi5 najceneje, brez dodatnega plačevanja davkov? Hvala
...Čakam komentar Pithlita naj si preberem 2 strani nazaj...

Se boš načakal. Lahko pa prebereš enih 8 postov više.

Top one- aliexpress?

Ja.

Miha9888 ::

Xiaomi redmi note 3 ali One plus one?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miha9888 ()

Hvala. Torej zaenkrat je najnizja cena 400EUR...A mislite da se bo se kaj spustila?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zzbil ()

Ali praznuje jutri. Bojo popusti. Drugač... 400€ za?

noraguta ::

Mare3 je izjavil:

Kakšno barvo Redmi 3 priporočate belo ali črno? Zlat je bolj ženski pa še grda zlata barva je. Pri črnem me moti da ni v celoti črn ampak samo sprednji del...

Odvisn kerga spola si
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Ne, pa ni. Zlat je ogaben.

Ta prav se oglaša, t ne paše h cargo hlačam?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: noraguta ()

Spet pozabil tablete vzet?

Tebe demenca daje, sej zagovarjaš da videz pa irejenost nista pomembna. Al je demenca al amnezija?

woman ::

A bi vidva (ali vidve) nehala/i smetit temo? :P

Kot kaže ne bo nič znižan redmi 3 pri Top One...Je pa znižan Mi4 na 139.9EUR katerega od teh dveh se bolj splača?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare3 ()

Je pa znižan Mi4 na 139.9EUR katerega od teh dveh se bolj splača?

Redmi3 te pluse:
battery life
64bit cpu
dual sim
microSD slot (dasiravno je to varianta ali nanosim ali microsd)

Mi4 ima naslednje pluse:
FHD ekran
3GB RAM
boljši GPU

Odločitev je tvoja.

Sem bil tik pred tem da naročim Redmi 3, pa sem se spotaknil ob One+ X zdaj ko ne potrebuješ več invajtov...

Res da je 100€ dražji, me pa zanima ali jih je dejansko vreden? Kaj pa One+ X v One+ 1?

Bellzmet ::

Uf preberi najprej njihov forum. Še en mesec nazaj je bilo veliko problemov s firmware in nedozivnostjo celotne ekipe Oneplus. Ne vem, če se je sedaj kaj izboljšalo.

gregor ::

knap ::

««
89 / 132
»»