Forum » Pomoč in nasveti » Podatki s trdega diska
Podatki s trdega diska

dejxxx ::
Pozdravljeni
Imam manjšo težavo, včeraj se mi je računalnik sesul-predvidevam da grafična-zelo star komp, ampak ker imam nekaj podatkov na trdem disku, se nanašam na vašo pomoč, kako te podatke na najlažji način pridobiti.
A je možno, da trdi disk priklopim na drug računalnik in podatke samo prestavim na kakšen zunanji pogon, ali je potreben še kakšen vmesnik za to?
lp Dejan
Imam manjšo težavo, včeraj se mi je računalnik sesul-predvidevam da grafična-zelo star komp, ampak ker imam nekaj podatkov na trdem disku, se nanašam na vašo pomoč, kako te podatke na najlažji način pridobiti.
A je možno, da trdi disk priklopim na drug računalnik in podatke samo prestavim na kakšen zunanji pogon, ali je potreben še kakšen vmesnik za to?
lp Dejan

dejxxx ::
sam sem že to probu, pa mi sploh ni vstopilo v windows, mi je skoz ponovno ugašal in užigal

Aston_11 ::
Ne zaganjaj sistema s tega diska, temveč samo priklopi disk - sistem zaženi tisti, ki ga že ima drugi računalnik. Če ti zaganja sistem z diska, potem v biosu nastavi, da ne bo ta disk prvi disk, temveč da bo disk, ki je že noter, prvi in da bo bootalo z njega. To sicer lahko narediš tudi z F12 (domnevam, ti piše ob zagonu) in izbereš ustrezen disk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Premik trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 1990 (1758) | mladec |
» | WD My book 1TB nehal delatiOddelek: Strojna oprema | 3739 (3358) | abaximan |
» | umiranje trdih diskovOddelek: Strojna oprema | 3518 (1797) | opeter |
» | Nabava SSD diska & LinuxOddelek: Strojna oprema | 1481 (1273) | zee |
» | A je možno rešit podatke ko disk 'crkne'?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1693 (1310) | dr.J |