Forum » Loža » Tattoo Celje
Tattoo Celje
boss-tech ::
Zanima me kje v celjski okolici je dober tatoo mojster, mislim predvsem glede kvalitete ter sterilnosti oz da ima vse pošlihtano kot je treba?
- spremenil: boss-tech ()
Limona ::
hmm celjska okolcia, dobro je da kako privat vezo najdeš, ker uradni tattoo mojstri v celju so bol tak tak.
Jst ::
Malo sem gledal njeno spletno stran; galerijo v bistvu. Če so tisti tatooji "vrhunec" njenega dela, ženska nima pojma. Kar se vidi na slikah, je samo obris in senčenje. V bistvu prerisovanje.
Jaz poznam človeka, ki je umetnik (saj je mogoče ta ženska tudi, vendar po slikah v njeni galeriji dela, se res ne vidi) ampak dela v Ljubljani (ter okolici LJ) in Kočevju (ter vmes med Lj in Kočevjem). Poleg tetoviranja, se ukvarja tudi z risanjem (od platna, do avtomobilov).
Izberi si raje nekoga, ki res obvlada...
Jaz poznam človeka, ki je umetnik (saj je mogoče ta ženska tudi, vendar po slikah v njeni galeriji dela, se res ne vidi) ampak dela v Ljubljani (ter okolici LJ) in Kočevju (ter vmes med Lj in Kočevjem). Poleg tetoviranja, se ukvarja tudi z risanjem (od platna, do avtomobilov).
Izberi si raje nekoga, ki res obvlada...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
boss-tech ::
Sicer pa ne bom nekega zakompliciranega tattoja, samo napis in 2 majhni enostavni slikci zraven. Tako da mislim da bi bila ok

[D]emon ::
To, da je medicinka, samo po sebi ni vredno kaj dosti, ce nima talenta za tetoviranje. Je pa vsekakor plus medicinska izobrazba, ker vsaj ves, da ne bo salabajzerije z medicinskega stalisca.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | komu po tattooOddelek: Loža | 6210 (1636) | Scaramouche |
| » | Slovenija tretja najmanj nasilna drzava na svetu!Oddelek: Loža | 1562 (1114) | rađo |
| » | Cena bencina, trošarine itd.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18306 (16483) | St235 |
| » | TetoviranjeOddelek: Loža | 19624 (16816) | Music Man |
| » | borilne veščine, trening duha in telesa :)Oddelek: Loža | 4590 (3815) | Tac20 |