Forum » Mobilne tehnologije » Vlaga v fotoaparatu
Vlaga v fotoaparatu
Vzdevek ::
Pozdravljeni!
Imam eno neprijetno težavo bili smo na neki zabavi in sem telefon polil z vodo. Sedaj se mi je v leči od fotoaparata nabrala vlaga in je vse zarošeno. Servis vem, da odpade razen za plačat. Zanima me ali je kakšen način, da to vlago spravi, ven ali bo to mogoče zginilo samo, ko se posuši?
Hvala, lp
Imam eno neprijetno težavo bili smo na neki zabavi in sem telefon polil z vodo. Sedaj se mi je v leči od fotoaparata nabrala vlaga in je vse zarošeno. Servis vem, da odpade razen za plačat. Zanima me ali je kakšen način, da to vlago spravi, ven ali bo to mogoče zginilo samo, ko se posuši?
Hvala, lp
- spremenil: Vzdevek ()
Thunder wave ::
Meni se je isto zgodilo, vlaga iz fotoaparata je izginila sama dokaj hitro. Sem pa ga imel na radiatorju in v rižu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vlazni tropi in nase napraveOddelek: Znanost in tehnologija | 3572 (2121) | matobeli |
» | Poraba pečice pri 70 stopinj COddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1184 (666) | beni |
» | Telefon mi je padel v vodo!!!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2251 (1696) | koyotee |
» | Samsung galaxy s2 potoljen v kozarec vodeOddelek: Mobilne tehnologije | 2183 (1311) | freesty |
» | Čiščenje napajalnika, voda?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1035) | RejZoR |