Forum » Mobilne tehnologije » Galaxy Ace 2 ali Lumia 620?
Galaxy Ace 2 ali Lumia 620?
jabolko123 ::
Kupujem novi telefon in se ne morem odločiti med tema dvema? Telefon rabim samo za klicanje, sms-e in internet ter glasbo. Iger se ne bo igralo. Katerega priporočate?
Formula 1 ::
Nokia Lumia 620 absolutno, delala bo precej lepše pa še pomanjkanja iger ne boš občutil če jih ne igraš. Za tako ceno je WP8 precej boljša izbira od Androida.
SLO_Matej ::
Tako kot je dejal Formula 1. Če želiš da ti telefon preprosto deluje lepo, tekoče, brez zatikanj, potem Lumio 620. Pa tudi s poganjanjem iger ne bo imela težav, če ti bodo kdaj pa kdaj zadišale.
Do sedaj sem imel Android telefon, vendar se nagibam k nakupu lumie in me zanima kakšen se vam zdi Windows phone 8? Je preprost za uporabo? Ali deluje tekoče?
ivanuscha ::
Deluje izjemno tekoče, manjka pa mu nekaj funkcij, ki sicer za povprečnega uporabnika niso tako moteče. Beri WP8 temo.
Danes sem videl, da so najavili novo Lumio 625, ki pride ven jeseni. A se mi splača počakati, ali še ta telefon dolgo ne bo prišel v Slovenijo :)?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jabolko123 ()
jabolko123 je izjavil:
Danes sem videl, da so najavili novo Lumio 625, ki pride ven jeseni. A se mi splača počakati, ali še ta telefon dolgo ne bo prišel v Slovenijo :)?
Verjetno se ti ne splača čakati, ker bo potem, ko ta pride k nam spet najavljena kakšna nova Lumia in boš lahko spet čakal. Če trenutno potrebuješ nov telefon, ga kupi. Poglej za primer Lumio 720, ki je k Mobitelu prišla te dni (prejšnji teden). Sicer pa je telefon v prodajo prišel že aprila. Sam presodi, če se splača čakati. Potem pa je še vprašanje, če jo bodo naši operaterji sploh ponudili.
Vceraj me je prodajalec navdusil nad Lumio 920, ki stane samo 5€ vec na mesec. Ali se jo splaca vzeti?
Hayabusa ::
Prodajalcu se vsekakor splača .
btw, ne verjemi vsega wp fanbojem, zanje je wp najboljše, takoj za Nutello na kruhu namazano.
btw, ne verjemi vsega wp fanbojem, zanje je wp najboljše, takoj za Nutello na kruhu namazano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
jabolko123 je izjavil:
Vceraj me je prodajalec navdusil nad Lumio 920, ki stane samo 5€ vec na mesec. Ali se jo splaca vzeti?
Lumia 920 stane 17 eur na mesec, Lumia 620 pa 6 eur na mesec ob dvoletni vezavi pri Mobitelu. To je 11 eur razlike. Lumio 920 lahko dobiš tudi v prosti prodaji iz Nemčije za 314 eur + poštnina: http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach... Pa presodi, kaj se ti bolj splača.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia lumia 625Oddelek: Mobilne tehnologije | 4394 (4085) | matejc666 |
» | Xperia SP, Optimus G, Lumia 920Oddelek: Mobilne tehnologije | 8688 (7698) | tomzzi |
» | Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8SOddelek: Mobilne tehnologije | 4977 (4689) | jizzer |
» | Kateri telefon z WP8 ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2782 (1968) | bdoxx |
» | Mnenje o telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 2680 (2392) | Tilk |