Forum » Omrežja in internet » Zakaj mi ne odpre Bios optimi. guide na Rojakpot?
Zakaj mi ne odpre Bios optimi. guide na Rojakpot?
SisQ ::
Lep pozdrav!
Mi lahko nekdo svetuje kaj je narobe, da ne more odpret Bios op.... na Rojakpot-u?
Pa kaj naredit, da mi bo. Sem bil na forumu pa je imel eden forumaš iste probleme, s tem da je najdel problem v nekem cookiju. Sem že vse počistil. pa še vedno ne gre. Probaval sem tudi nekaj nastavljat v internet nastavitvah, vendar brezuspešno (res pa je, da se preveč ali manj ne spoznam na to).
Prosim za kakeršenkoli nasvet.
Mi lahko nekdo svetuje kaj je narobe, da ne more odpret Bios op.... na Rojakpot-u?
Pa kaj naredit, da mi bo. Sem bil na forumu pa je imel eden forumaš iste probleme, s tem da je najdel problem v nekem cookiju. Sem že vse počistil. pa še vedno ne gre. Probaval sem tudi nekaj nastavljat v internet nastavitvah, vendar brezuspešno (res pa je, da se preveč ali manj ne spoznam na to).
Prosim za kakeršenkoli nasvet.
SisQ ::
Pozdrav!
Samo toliko, da zaključim to temo. Karkoli sem naredil (vklapljal malo to pa ono-spljoh ne vem kaj), zadeva sedaj dela. Hvala, če ste vsaj prebrali probljem.
Samo toliko, da zaključim to temo. Karkoli sem naredil (vklapljal malo to pa ono-spljoh ne vem kaj), zadeva sedaj dela. Hvala, če ste vsaj prebrali probljem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba Thermalright SI-97 (Soc.A) za hlajenje grafične karticeOddelek: Novice / Grafične kartice | 3084 (2810) | Fly.MaCh!nE |
» | Radeon 9800 Pro v Radeon 9800XT ModOddelek: Novice / Grafične kartice | 1792 (1792) | laibachnsk |
» | AGP aperture size?Oddelek: Pomoč in nasveti | 993 (840) | DixieFlatline |
» | Bios shadowingOddelek: Pomoč in nasveti | 921 (815) | roscha |
» | peka cd-jev upočasni računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (858) | koto |