Forum » Šola » Prijava v študentski dom
Prijava v študentski dom
CrazyFish ::
Lep pozdrav.
Mi lahko mogoče kdo razloži kako poteka to elektronsko prijavljanje v študentske domove.
Zanima me če lahko vse oddam elektronsko ali moram priloge poslati po pošti? In katere so sploh vse te priloge?
Hvala
Mi lahko mogoče kdo razloži kako poteka to elektronsko prijavljanje v študentske domove.
Zanima me če lahko vse oddam elektronsko ali moram priloge poslati po pošti? In katere so sploh vse te priloge?
Hvala
Lp, CrazyFish
lebdim ::
glej, jst sicer prihajam iz ljubljane, tako da ne živim v študentskem domu ... v bistvu sem ti prilepil to spletno stran, ker ta pokriva vse študentske domove (rožna, litostroj, kardeljeva ploščad, .....)
predvidevam, da vse obrazce najdeš (lahko kupiš) v knjigarni ... pa dobro si preberi vse pogoje za subvencionirano bivanje ... lp
predvidevam, da vse obrazce najdeš (lahko kupiš) v knjigarni ... pa dobro si preberi vse pogoje za subvencionirano bivanje ... lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tihi študentski domOddelek: Šola | 5824 (5290) | FormerUser |
» | Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 31816 (19441) | St235 |
» | Subvencija za študentski domOddelek: Šola | 2823 (2438) | xardas |
» | Priti v študentski dom LJ - točke za oddaljenost+ni busa???Oddelek: Šola | 5074 (4197) | Karaya 52 |
» | Še neki o študentskem domu v MB...Oddelek: Šola | 3904 (3261) | gzibret |