» »

Namenske škatle za rudarjenje bitcoinov velik hit

1 2
3
»

nekikr ::

psickolog je izjavil:

nekikr je izjavil:

Torej tudi ti trdiš, da trenutni denar še za brisanje riti ni dovolj dober in mi boš dal vse kar pač imaš v zameno za Paloma papir?


Trenutni denar ni vreden tega, da bomo leta in leta garali, da bomo izplacali nekaj, kar je nekdo drug natisnil. Ce bo koncna racunica pokazala, da je to vredno vec ali manj od WC papirja, pa ne vem.

Saj enako velja za zlato ali karkoli drugega. Če postaviva okvire v "končna računica" (pač nekoč), potem za prav nobeno valuto, kovino ali virtualni denar ne moreš biti prepričan, da bo vreden več ali manj od WC papirja.

psickolog ::

nekikr je izjavil:


Saj enako velja za zlato ali karkoli drugega. Če postaviva okvire v "končna računica" (pač nekoč), potem za prav nobeno valuto, kovino ali virtualni denar ne moreš biti prepričan, da bo vreden več ali manj od WC papirja.


Za ta nekoc pa placujemo ze danes.

nekikr ::

Ja, isto je lahko rečeš za katerokoli valuto, ki je kdajkoli obstajala. Kaj hočeš povedati?

A. Smith ::

Kocka je izjavil:

Načeloma ruadrji niso glupi in pač razpršijo tveganje.

Sem se malo nerodno izrazil...
Predstavljam si, da ko se bo v rudarjenje vključilo "dovolj naivnih rudarjev" glede na vse težje iskanje novih bitcoinov in s tem doseglo neko "kritično maso", naj bi se zadeva obrnila podobno, kot v prej omenjeni zgodbi.


Glej... to, da začneš nekaj proizvajat, potem pa kupcev ali plačnikov ni, je tveganje, ki je skupno _vsakemu_ proizvodnemu podjetju na svetu. V gospodarstvu je prav v tem trenutku shitload podjetij, ki so opravila storitev, plačila pa od nikoder. Začenši s podizvajlci za Stožice ipd. Poleg tega je tudi shitload podjetij, ki so začela proizvajati nek izdelek. Ta strankam ni bil všeč in so lahko enostavno ukinili proizvodnjo, anus pa namazali s hladilno kremo. Tipični primer je bil EV1 in fopanje "elektro avti so prihodnost", ko so jih ponudili kupcem, pa teh od nikoder. A zaznavaš podobnost z opicami?

Kar torej hočem povedati je naslednje. Tvoja zgodbica je poučna. Pove, kako se lahko nekdo pusti prinesti okrog, ker je naiven. Iskati zaključke, da zaradi tega nihče ne bi smel tvegati, pa ni pametno. Tveganje je sestavni del podjetniške pobude, ta pa je sestavni del vsakega gopodarstva, ki ni čisti komunizem. Praviloma tudi velja, da so visoki donosi povezani z visokimi tveganji. In zagovarjam, da naj taka tveganja pretehta vsak sam in tudi nosi posledice svojih izbir.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

M.B. ::

Bitcoin. Lahko obogatiš. Če si kupo januarja za 13. Pa prodal za 200. Je lep profit.
Lahko pa počakaš da balonček poči do 18-30 pa takrat kupiš pa upaš da bo zraslo. Lahko pa gre na 0 pa zgubiš vse. In zato so tisti, ki so rudarli pred 3-4 leti zdaj bogati. Ker so pač riskirali svoj čas in imajo po tisoče bitcoinov.

Bitcoin je zelo riskantna zadeva. In zato so donosi tako veliki, tveganje je veliko. Ampak trenutno 66$ ni taka cena da si nebi mogo kakšnega bitcoina privoščit. Če propade to ni taka izguba, če pa ne je pa profit. DURS tudi pravi da ni obdavčljiv.

Potem pa še Asciminer IPO (firma ki dela minerje, ki je celo on time izdala stvari)
Trust me, you're not the only one who wished this. I'm sure you've read posts about it but people paid 500 BTC (@ $12/BTC) for a board seat (5k shares) August 2012. Those people are sitting on roughly 9k BTC of assets valued at about $1 million today.

Do I wish I was one of those people? Absolutely but the same could be said of purchasing Google's IPO (seeing 8x growth) or Apple (not as much). Grab what you can afford and watch friedcat's posts religiously. The man's a household name in the BTC world. Just be ready when opportunity's at your door.

Pred tremi meseci je bila cena 0.07 BTC za delnico trenutno je 4 BTC pa še vsak teden 0.02 dividende po delnici.

To je zgodba o uspehu. Lahko bi pa dečko ves denar pobral pa izginil z njim. Za naprej ne vemo.

Denar od dividend prihaja od miniranja bitcoinov, ni treba kupiti naprav, lahko samo delnice. In govori se da je asciminer lahko vesel, da je BFL končno poslal naprave, ker lahko več napraj sam vklopi in s tem doseže večji donos zase in za delničarje.

Je pa res da je Asciminerju v velikem interesu da ne dobijo več kot 50% mining poola, ker s tem pade zaupanje v bitcoin in s tem tudi skrbijo za stabilnost.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IBM, JP Morgan, Fundacija Linux in ostali gradijo nov "blockchain"

Oddelek: Novice / Kriptovalute
2514859 (12321) bbbbbb2015
»

Harvardovo gručo zlorabili za rudarjenje kriptovalute

Oddelek: Novice / Kriptovalute
1010803 (7822) zee
»

CES 2014: naprave za rudarjenje bitcoinov

Oddelek: Novice / Kriptovalute
1811792 (9228) Totscha
»

Namenske škatle za rudarjenje bitcoinov velik hit (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
10441385 (36353) M.B.
»

Še 24 ur za posodobitev odjemalcev za bitcoin

Oddelek: Novice / Kriptovalute
217362 (5438) _Denny_

Več podobnih tem