» »

Zaslon telefona

Zaslon telefona

jabolko ::

Živjo,
kolegu ne morem nečesa dopovedat. :D Ima Samsung Galaxy S3 in čez ima zaščitno folijo čez zaslon.
1. Neprestano mi trdi, da če ti 6x zaporedoma klikneš na gumb nazaj da to škoduje telefonu. :))
2. Pravi, da če z malce mastnimi rokami podrsaš po zaslonu, kljub tmeu, da je zaščitna folija čez, in da folija na zaslonu to mast vpije vase in to škoduje zaslonu
3. Pravi tudi, da če držiš telefon z rokami, ki so le še recimo 10% mastne od kreme, da se to vpije v ohišje telefona, in da gre to vse v notranje reže telefona. :))

Povejte svoje mnenje glede teh njegovih mnenj, ali je to res. >:D
  • spremenilo: jabolko ()

freesty ::

Mogoce samo nima rad, da se kdo dotika telefona z mastnimi rokami in si je zato namislil neka "dejstva", ki ne drzijo vode.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Se pravi ta dejstva ne držijo niti malo?

Castiel ::

če bi se nekdo mojega telefona dotaknil z mastnimi rokami bi mu hladnokrvno v roke dal krpo in zahteval da aparat očisti.

tako kot nekoč, ko je prijatelj prosil da mu posodiš kakšno gramofonsko ploščo in jo je bedak nesramen vrnil namazano s kikirikijevim maslom in kakšnimi drobtinicami prilepljenimi. višek nesramnosti.

kar se tiče škodovanja...ne, to na noben možen način ne škodi zaslonu, je pa težko očistiti ko ti enkrat mast pride v reže telefona. Potem je tak telefon svinjski dokler ga ne odpreš in temeljito očistiš. Ravno zato ponovno trdim: jaz bi dal takšnemu nesramnežu krpo in čistilo v roke in naj ga očisti.

gumb nazaj: morda ga preprosto moti da nekdo pritiska gumb nazaj kot neka opica da vibrator deluje na polno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Castiel ()

Ja tut meni grejo kar kocine pokonc ko vidm nekoga da z mastnimi rokami kej šlata. Hvala za odgovore. Glede telefonov pa imam jaz tako mnenje, pa me popravite če ni res; telefoni so dandanes že tko zasnovani, da moraš bit res srečko, da ti ga rata uničit, če res nimaš namena, da bi ga. Recimo klikanje gumba nazaj, nevem kaj bi lahko bilo narobe pač nič se ne zgodi telefon dobi ukaz za nazaj in ker nima več kam iti gre v prazno, ni pa zdej to, da bi telefon kar crknil.

Sploh S4 se mi zdi huda raketa, sploh njegov Gorilla ekran. :D

Castiel ::

telefona ne uničiš, je pa meni osebno rahlo tečno ko vibrator trese kot zmešan .. če to tresenje povzroča nekdo drug:D (kar sicer ne pomeni da sam na svojem telefonu ne bi 15x pritisnil gumba nazaj ko mi zmrzne aplikacija..pa vendar sem ga sam kupil ter plačal).

maščoba zaslonu ne škodi, saj do zaslona naj ne bi prišla, niti naj ne bi prišla skozi ohišje. vseeno pa je masten telefon izjemno "nagravžen" na pogled in otip.

kar se tiče plastike na gorilla glassu...ne vidim nobene poante v tem da bi imel zaščitno folijo na tem mogočnem zaslonu, razn če je kakšna res izjemno kvalitetna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Castiel ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poškodovanje novega telefona s strani pooblaščenega prodajalca (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7713155 (10230) mat11
»

So zaščitna stekla smiselna?

4212845 (11399) tomaz-
»

Nakup telefona samsung galaxy s7/s8/iphone 7 (strani: 1 2 )

8318395 (15082) next3steps
»

Prihaja četrta generacija goriljega stekla (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
5519115 (15105) smash
»

Sony Ericsson Xperia ray ali Nexus S

313518 (3025) Meizu

Več podobnih tem