Forum » Izdelava spletišč » Dodajanje slideshow-a v wordpress-u
Dodajanje slideshow-a v wordpress-u
Dr.S ::
Izdelal sem stran mojaxis.si v wordpress.org.
Na prvo stran, kjer je sedaj glavna slika (roke masirajo) bi rad dodal slideshow (3-5 slik) z možnostjo (na desni in levi strani) preklopa naprej-nazaj (puščica)in časovnim zamikom (po 3 sekundah samostojno preklopi na naslednjo sliko). Sama wordpress predloga nima te opcije zato bi scripto-codo dodal kar sam.
Je to možno dodati v wordpressu?
Kje najdem scripto za slideshow in kam jo vtaknem (file)?
Hvala za vse odgovore.
Na prvo stran, kjer je sedaj glavna slika (roke masirajo) bi rad dodal slideshow (3-5 slik) z možnostjo (na desni in levi strani) preklopa naprej-nazaj (puščica)in časovnim zamikom (po 3 sekundah samostojno preklopi na naslednjo sliko). Sama wordpress predloga nima te opcije zato bi scripto-codo dodal kar sam.
Je to možno dodati v wordpressu?
Kje najdem scripto za slideshow in kam jo vtaknem (file)?
Hvala za vse odgovore.
FrEaKmAn ::
nekaj takega http://dev7studios.com/nivo-slider/? Imaš tudi WP plugin, samo se mi zdi da je plačljiv...
Dr.S ::
Namestil sem plugin meteor-slider za WP, vendar ta nima opcije dodajanja texta (opisa).
Da se je plugin zagnal na prvi strani sem dodal tole kodo v front-page.php:
Sedaj pa sem našel boljši slider z možnostjo dodajanja texta total slider.
Vendar ga ne znam vključiti - vpisati pravilno kodo na prvo stran.
Pomoč?
Da se je plugin zagnal na prvi strani sem dodal tole kodo v front-page.php:
<div id="slide-container"> <div id="slide"> <?php if ( function_exists( 'meteor_slideshow' ) ) { meteor_slideshow(); } ?> </div> </div> <!-- slide-container -->
Sedaj pa sem našel boljši slider z možnostjo dodajanja texta total slider.
Vendar ga ne znam vključiti - vpisati pravilno kodo na prvo stran.
Pomoč?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dr.S ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pohitritev spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 2308 (1251) | vezalke |
» | Hitrost spletne strani Localhost vs. WebOddelek: Izdelava spletišč | 2365 (1095) | Netrunner |
» | Wordpress custom pluginOddelek: Izdelava spletišč | 1009 (854) | Gandalfar |
» | WordPress kot spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4516 (1097) | alessio2 |
» | Baza e-trgovinOddelek: Izdelava spletišč | 1590 (1220) | skladisce |