Forum » Pomoč in nasveti » preklop med aplikacijami
preklop med aplikacijami
Bizkit45 ::
živjo, imam majčken problemček. bolj je motnja kot problem :)
ko zaprem neko stvar, recimo chrome (close button) mi avtomatsko odpre nekko drugo aplikacijo, ki se v ozadju izvaja.
rad bi, da mi samo zapre in zraven ničesar drugega ne naredi. katero nastavitev sem spregledal?
hvala, lp
ko zaprem neko stvar, recimo chrome (close button) mi avtomatsko odpre nekko drugo aplikacijo, ki se v ozadju izvaja.
rad bi, da mi samo zapre in zraven ničesar drugega ne naredi. katero nastavitev sem spregledal?
hvala, lp
shadeX ::
Nastavitev? Dvomim da je za to kriva kakšna "nastavitev" ampak čisto mogoče kakšen virus..
Ponavadi če ti držiš alt+tab se ti prvotno okno skrije in takoj se pokaže drugo.
Ponavadi če ti držiš alt+tab se ti prvotno okno skrije in takoj se pokaže drugo.
Bizkit45 ::
ni virus, preverjeno.. začelo mi je nagajat, ko sem posodobil gpu driverje, vsaj zdi se mi .. se komu kaj podobnega dogaja?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bizkit45 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brisanje virusa v spletnem brskalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (937) | luxxx7 |
» | Odstranjevanje trdovratne hibridne zalege [Napredno]Oddelek: Informacijska varnost | 2951 (2117) | fiction |
» | Windows xp automatic update dela probleme!Oddelek: Programska oprema | 1206 (1206) | daljaz |
» | Outlook ExpressOddelek: Programska oprema | 974 (897) | Kowy |
» | DOS okno se takoj zapre v WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1191) | sloxl8 |