» »

Težave youtube video in firefox

Težave youtube video in firefox

bhocevar2000 ::

Spet jaz z mojimi težavami.

Zadnje čase opažam eno čudno težavo. Namreč preklop youtube videa iz full screen mode v normal screen mode mi sesuje firefox. Dobesedno firefox izgine in dobim tisto okence, da naj pošljem poročilo os sesutju firefox organizaciji.
Youtube video lahko sicer gledam normalno, tudi v celozaslonskem načinu, le, ko kliknem na normal size se mi kot sem že omenil sesuje firefox. Zanimivo, da pa preklapljanje videa iz full screen v normal screen mode deluje normalno brez sesutja recimo na dailymotion.com ali na mojvideo.com kot tudi na ZDF mediathek. Torej samo na youtubu so težave. Naj povem, da sem odstranil firefox 20.0 ( z ashampoo uninstallerjem) in ga ponovno namestil, a težava ostaja. Prav tako sem danes posodobil firefox z verzijo 21 pa je zadeva ista. Komputer sem preskeniral z MSE antivirusom kot tudi s spybotom in CCleanerjem. Tako da kakšna viraža ne bi smela biti vzrok teh težav.

Imam windows XP home edition SP3.

Bogdan

Aha še tole: Preklapljanje youtube videa iz full screen v normal screen mode v IE9 ali Chrome pa deluje normalno brez sesutja brskalnika.

Kaj mi je storiti?

Hayabusa ::

http://www.youtube.com/html5

Posodobi video šoferje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

bhocevar2000 ::

Hehe sem ga pogruntal. Vzrok je bil Schockwave flash v.11.8.800.5.

Ko sem ga disablal se ni firefox več zrušil.Potem sem pa našel preko googla rešitev, to je downgrade flash player v verzijo 10.3. Zdaj pa zadeva dela BP kljub temu, da sem ta schockwave ponovno omogočil.

Hvala Hayabusa za namig.

broken/link ::

za boljše YT video delovanje:
1. http://www.youtube.com/html5 -> se prijaviš v trial
2. zalaufaš firefox -> about:config
poiščeš media.windows-media-foundation.enabled in daš na true

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zatikanje videov na YouTube

Oddelek: Pomoč in nasveti