Forum » Pomoč in nasveti » Razvoj nove igre
Razvoj nove igre
johnnyz ::
Pozdravljeni,
Imam pripravljen scenarij za razvoj nove igre, ki bo potekala na socialnih omrežjih (online). Imam zagotovljenega investitorja, ki je pripravljen pokriti strošek plač za 1 leto, prostor in opremo za delo (cca 200. 000 eur). Delo bo potekalo v tehnološkem parku v ljubljani.
Ocenjujem, da je za razvoj igre potrebno pol leta. Investitor in jaz verjameva, da bi igra lahko bila uspešnica (seveda se pa lahko oba motiva ).
Torej iščem 3 dizajnarje, 3 programerje,... Poleg plače bi bili razvijalci nagrajeni tudi z določenim % od prodaje igre. S tem želim motivirati ekipo in se dvigniti iz "slovenskega povprečja", kjer dobijo vrhunski kadri borih 4000 eur bruto,...
Iščem kader, ki ima izkušnje na tem področju - znanje se bo preverjalo.
V kolikor v enem letu ne bi bili uspešni pri penetraciji igre, se bo ekipa razpustila.
Ekipa prične z delom 1. 9. 2013.
Če je kdo pripravljen sodelovati pri tem projektu, naj mi piše,...
Lp,
janez
Imam pripravljen scenarij za razvoj nove igre, ki bo potekala na socialnih omrežjih (online). Imam zagotovljenega investitorja, ki je pripravljen pokriti strošek plač za 1 leto, prostor in opremo za delo (cca 200. 000 eur). Delo bo potekalo v tehnološkem parku v ljubljani.
Ocenjujem, da je za razvoj igre potrebno pol leta. Investitor in jaz verjameva, da bi igra lahko bila uspešnica (seveda se pa lahko oba motiva ).
Torej iščem 3 dizajnarje, 3 programerje,... Poleg plače bi bili razvijalci nagrajeni tudi z določenim % od prodaje igre. S tem želim motivirati ekipo in se dvigniti iz "slovenskega povprečja", kjer dobijo vrhunski kadri borih 4000 eur bruto,...
Iščem kader, ki ima izkušnje na tem področju - znanje se bo preverjalo.
V kolikor v enem letu ne bi bili uspešni pri penetraciji igre, se bo ekipa razpustila.
Ekipa prične z delom 1. 9. 2013.
Če je kdo pripravljen sodelovati pri tem projektu, naj mi piše,...
Lp,
janez
- zaklenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Startupi in toOddelek: Loža | 2851 (1687) | TheBlueOne |
» | Inženirji bomo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 30168 (26075) | kapitan |
» | Razgovor za službo - info/izkušnje/mnenja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28670 (24764) | IceIceBaby |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40194 (28157) | Primoz |