Forum » Loža » Iščem najem prostora za zabavo na področju celjskega
Iščem najem prostora za zabavo na področju celjskega
elektrobum ::
Pozdrav,
Iščem najem prostora za zabavo prosim če je lahko iz področja celjskega
tudi če niste ponudniki bi prosil za info. Če poznate kakšen kotiček kjer bi se dalo
V poštev ne pridejo najemi lokalov kajti to je predrago.. V mislih imam kakšni vikendi,
privat prostori, gasilski placi, itd...
Iščem najem prostora za zabavo prosim če je lahko iz področja celjskega
tudi če niste ponudniki bi prosil za info. Če poznate kakšen kotiček kjer bi se dalo
V poštev ne pridejo najemi lokalov kajti to je predrago.. V mislih imam kakšni vikendi,
privat prostori, gasilski placi, itd...
- polepsal: bluefish ()
dzinks63 ::
Vprašaj pri GD Lokarje, imajo veliko dvorano, velik parkirni prostor, prineseš svojo hrano in pijačo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
dope1337 ::
Vpiš te koordinate v Google Maps: 46.264199,15.229377
Mi smo si 1x najel ta plac. Po pravici, nimam pojma od koga je, sem pa ziher da ga dajejo v najem po smešni ceni. Imaš pa na voljo fuzbal plac ter plac za odbojko. Lahka poknete roštiljado (imaš vso opremo) ter notranji prostor za cca 30-50 ljudi (odvisno al hočete sedeti ali stati) ter zunanje klopi za cca 50 ljudi.
Res imajo vse skupaj za smešno ceno (se mi zdi da je blo cca 100-150€ za cel dan pred dobrim letom ali dvema). Je pa res, da so fuuul zasedeni, tak da vkolikor rabiš v kratkem ... veliko sreče.
Mi smo si 1x najel ta plac. Po pravici, nimam pojma od koga je, sem pa ziher da ga dajejo v najem po smešni ceni. Imaš pa na voljo fuzbal plac ter plac za odbojko. Lahka poknete roštiljado (imaš vso opremo) ter notranji prostor za cca 30-50 ljudi (odvisno al hočete sedeti ali stati) ter zunanje klopi za cca 50 ljudi.
Res imajo vse skupaj za smešno ceno (se mi zdi da je blo cca 100-150€ za cel dan pred dobrim letom ali dvema). Je pa res, da so fuuul zasedeni, tak da vkolikor rabiš v kratkem ... veliko sreče.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
-Albert Einstein
black ice ::
dope1337 ::
Nevem no ... za moje pojme, je to kr jeftina tbh.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup gozdaOddelek: Loža | 10867 (1867) | Machete |
» | Koča/hiša za žurko GORENJSKAOddelek: Loža | 3261 (2627) | rokp |
» | Applovi četrtletni rezultati slikajo negotovo prihodnost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22704 (18488) | Invictus |
» | Katere In-ear slušalke z mikrofonom? Best p/p pod 20eur.Oddelek: Kaj kupiti | 787 (670) | Ganon |
» | zasebna zabava v LjubljaniOddelek: Loža | 13266 (10673) | kapNemo |